Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Ponedjeljak 20.05.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Brze pozajmice za blokirane

Kako odabrati brze pozajmice za blokirane

Brze pozajmice za blokirane zadužuju zajmoprimce visoku razinu kamate i ne zahtijevaju nikakva osiguranja, što ih čini nekom vrstom osobnog kredita bez osiguranja. Ti se zajmovi mogu smatrati grabežljivim zajmom, jer imaju izuzetno velike kamate, ne uzimaju u obzir sposobnost zajmoprimca da otplaćuju i imaju skrivene odredbe koje dužnicima naplaćuju dodatne naknade. Kao rezultat, mogu stvoriti zamku duga za potrošače. Ako razmišljate o zajmu do dana isplate, možda ćete prvo htjeti pogledati sigurnije alternative za osobni zajam. Davatelji zajma obično su mali trgovci kreditima koji imaju fizičke prodavaonice i omogućuju kreditne prijave i odobrenja na licu mjesta. Neke usluge zajma do dana primitka mogu biti dostupne putem mrežnih zajmodavaca. Da biste ispunili zahtjev za zajam do plaće, od poslodavca morate dostaviti platne kartice koje pokazuju vašu trenutnu razinu prihoda. Zajmodavci koji daju brze pozajmice za blokirane često glavnicu zajma temelje na postotku predviđenog kratkoročnog prihoda zajmoprimca. Mnogi također koriste nadnicu zajmoprimca kao zalog. Zajmodavci uglavnom ne provode cjelovitu provjeru kreditne sposobnosti niti razmatraju vašu sposobnost otplate zajma.

Brze pozajmice za blokirane

Budući da se ti zajmovi kvalificiraju za mnoge rupe u državnom zajmu, zajmoprimci bi se trebali paziti. Pravila su sadržavala obveznu odredbu o osiguranju koja zahtijeva da zajmodavci procjenjuju sposobnost zajmoprimca da vrati zajam i još uvijek podmiruje svakodnevne životne troškove prije nego što se brze pozajmice za blokirane odobri. Pravila su također zahtijevala da zajmodavci dostave pisanu obavijest prije pokušaja naplate s bankovnog računa zajmoprimca, a nadalje su zahtijevala da zajmodavac nakon dva neuspješna pokušaja terećenja računa ne može pokušati ponovno bez odobrenja zajmoprimca. Brze pozajmice za blokirane kratkoročne su, sa vrlo visokim kamatama, dostupni potrošačima. Zajam do dana plaćanja obično se temelje na tome koliko zaradite, a obično morate osigurati plaću kada platite za nju. Tijekom godina uspostavljeni su brojni zakoni koji reguliraju visoke naknade i kamatne stope kod zajmova do dana plaćanja. Njegova glavnica obično je dio vaše sljedeće plaće. Plati do zajma naplaćuju kratkoročne kratkoročne kredite visoke kamatne stope. Oni se nazivaju i zajmovima „gotovinski predujam“ ili „čekovni predujmovi“.

Brze pozajmice za blokirane i nezaposlene

Postoje zajmodavci koji nude brze pozajmice za blokirane čak i ako nemate stabilan posao. Naravno, kamatna stopa, zakup zajma i drugi čimbenici razlikuju se od zajmova koji se nude primateljima prihoda, ali to neće spriječiti da financiranje dobivate od raznih zajmodavaca. Takve zajmove možete dobiti u obliku osiguranih zajmova, zajmova do dnevnica i državnih shema osobnih zajmova za nezaposlene, da nabrojimo neke. Vaša kreditna ocjena igrat će izuzetno važnu ulogu u dobivanju kredita. Ako ste nezaposleni, vaša kreditna ocjena postaje izuzetno važna. Što je veći vaš kreditni rezultat, veće su šanse za dobivanje kredita. Postoje zajmodavci koji nude zajmove čak i ako imate nisku kreditnu ocjenu. Međutim, u tim slučajevima minimalni kreditni rezultat koji ćete možda morati održati ga oko 600. Zahtjev za kreditnim rezultatom kod brze pozajmice za blokirane, varirat će od zajmodavca do zajmodavca. Da, budući da vam banka možda neće biti voljna ponuditi zajam ako ste nezaposleni. Banka uzima u obzir vaše zanimanje i godišnji prihod jer im pomaže u određivanju kamatne stope, trebale bi naplatiti iznos vašeg zajma i hoćete li moći vratiti zajam na vrijeme. Stoga je uvijek dobra ideja da vam netko kao podnositelj zahtjeva preuzme odgovornost u vaše ime da vrati zajam. Vaš podnositelj zahtjeva trebao bi biti netko kome najviše vjerujete iz obitelji, poput roditelja, braće i sestara, supružnika itd.

         
Ocjena: 4.5 / 5 (182 ocjena)

Home » Brze pozajmice za blokirane