Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:23
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Brze pozajmice na ruke

Brze pozajmice na ruke, oblik pozajmice

Bez bankovnog računa teško da možemo poslovati s gotovinom danas. Većina nas danas ima barem tekući račun, no što ako nemate nikakav bankovni račun a želite možda pozajmicu/kratkoročni zajam? Koliko god to zvučalo nemoguće, odgovor je da, možete dobiti pozajmicu. Bez bankovnog računa je danas teško dogovoriti i dobiti novac unaprijed, to također znaju i određeni online zajmodavci tj. Kreditne kuće koje većinom posluju sa zajmovima koji se isplaćuju direktno na vaš tekući račun. Što su onda brze pozajmice na ruke? One su također dio online ponude pozajmica koje nude brz novac, samo što se isplata ne odvija preko računa. Znamo kako mnogima ovo zvuči kao nešto u što se ne bi uplitali, ali moguće je. Brze pozajmice na ruke su jednako sigurne kao i svaki druge pozajmice dokle god vi potpišete sa zajmodavcem ugovor koji je pisani trag. Mnoge kreditne kuće ne posluju s ovakvom vrstom zajma, no one koje posluju naglašavaju kako je transparentnost poslovanja na nivou.

Brze pozajmice na ruke, pronalaženje pozajmice

Postoje više vrsta brze pozajmice na ruke. Pozajmice do dogovorenog dana plaćanja su osmišljene kao most između plaća. Ovo znači da ćete svoj dug morati vratiti u jednom paušalnom iznosu i to već za manje od mjesec dana. Pozitivna strana i dobra vijest vezana za brze pozajmice na ruke su svakako što se za njih ne zahtijeva kreditna sposobnost, umjesto toga potreban je samo dokaz da imate mjesečni prihod novaca s kojim ćete moći otplatiti vaš dug. Kreditne kuće su uvijek bile poznate po odobravanju pozajmica, zajmova i kredita s manje strožim pravilima nego ostale financijske institucije. Drugi, čest primjer pozajmice na ruke je zalagaonica. Većina zalagaonica vam daje gotovinu isti čas kada od vas otkupe predmet, ili kada vi date predmet u zalog. Postavlja se pitanje da li je ovakav oblik pozajmica jednostavniji od ostalih online pozajmica? Odgovor je ne. Imanje bankovnog računa mnogim kreditnim kućama olakšava poslovanje, a i na vama kao klijentu je veći izbor za financiranje. U online ponudi se također znaju još i pronaći pozajmice isplata na ruke za blokirane.

Brze pozajmice na ruke, problemi pozajmice na ruke

Internet je doslovno preplavljen ponudom online brzih pozajmica. I dok su mnoge veoma jednostavne, i proces od prijave do odobrenja i isplate je gotov u svega par minuta, tako i pozajmice poput brze pozajmice na ruke nisu baš jednostavne. Zapravo, brze pozajmice na ruke su lako ostvarive, ali mnogi još smatraju da nisu baš najsigurnije. Problemi se znaju pojaviti kada zajmodavac ne može skrojiti plan otplate za klijenta na mjesečnoj bazi. Iako mnoge kreditne kuće tvrde kako im nije bitna vaša kreditna sposobnost, kao i koliko zarađujete, često se upravo ovdje javljaju prvi problemi. Ovakva vrsta pozajmica je možda čak i najmanje tražena i zapravo jako malo se o njima priča, upravo zato što većina nas ima bankovni račun. Kreditno tržište je prepuno solucija za građane koji nemaju nikakvih opcija kada ih banka odbije, ali neke ponude jednostavno su manje tražene od drugih. Kao i kod svakih pozajmica, prije njihovog uzimanja važno je da znate svoje prihode i rashode i da odaberete odgovarajućeg zajmodavca za vaše potrebe.

         
Ocjena: 4.9 / 5 (182 ocjena)

Home » Brze pozajmice na ruke