Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 16.05.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Već nekoliko dana na svim vijestima odzvanja da su Hrvati potrošili gotovo 2 milijardi eura preko blagdana. To je skoro 130 milijuna eura više nego u isto vrijeme prošle godine. Ali nakon blagdana situacija više nije toliko blistava. Mnogi su iskoristili sva prekoračenja po tekućem računu koja su mogli i potrošili zalihe koje su nakupljali tijekom godine. Sada treba to sve sanirati i popraviti štetu što je prije moguće. Kreditne kuće osmislile su posebnu vrstu kreditiranja s isplatom novca isti dan. Upravo se to ovih dana i najviše pretražuje na internetu. Brzo rješenje za blagdansko „ludilo“. Pritom treba biti oprezan kod pretraživanja oglasa jer se na internetu nudi svašta. Stvar olakšava popis kreditnih kuća koje imaju odobrenje za rad u Hrvatskoj na internetskim stranicama Hrvatske narodne banke. No mnogo nemaju i love u mutno posuđujući novac direktno na ruke bez ikakvih pisanih tragova. Na takve stvari stoga treba pripaziti kod odabira najbolje ponude.

Brze pozajmice isti dan: Online rješenje bez imalo muke

Jedna od najtraženijih vrsta kreditiranja jesu brze pozajmice isti dan. Radi se prvenstveno o manjim svotama novca koje se isplaćuju, kako im samo ime govori, isti dan od podnošenja zahtjeva. Sam proces dobivanja pozajmice je maksimalno pojednostavljen. Sve se obavlja isključivo preko interneta i kreditne kuće od dokumenata potražuju tek presliku osobne iskaznice, kartice tekućeg računa i platnih lista. Nema bespotrebnog skupljanja raznoraznih zahtjeva i kupovanje biljega. Podnošenje zahtjeva je brzo i jednostavno, što automatski ubrzava sam proces obrade i isplate brze pozajmice isti dan.

Financijska urednost preduvjet je za brze pozajmice isti dan

Brze pozajmice isti dan instantno su rješenje za nepredvidive probleme poput kućanskih popravaka, neplaniranih putovanja, hitnih zdravstvenih pretraga i popravaka automobila. Situacije su to koje nitko od nas ne može izbjeći. Najčešće ni crni fond nije dovoljan da ih se sanira, pa se mnogu okreću brzim rješenjima poput brzih pozajmica isti dan. Kreditne kuće isplaćuju manje svote novca koje za njih ne predstavljaju prevelik rizik. Mali rizik znači da kreditne kuće ne provjeravaju kreditnu sposobnost klijenata kao što to rade banke. One se oslanjaju na financijsku urednost klijenata što znači da klijent mora imati redovna primanja i uredno podmirivati sva svoja dugovanja. Najvažnije je da klijentov tekući račun nije zaštićeni niti na koji način blokiran.

Što o brzim pozajmicama isti dan misle banke?

Banke kad su u pitanju brze posudbe novca još uvijek nisu toliko ažurne. Banke tek polako ulaze u ovakav način posuđivanja novca ponukane poslovanjem kreditnih kuća. No još uvijek dobar dio svog poslovanja obavljaju u poslovnicama što klijentima nerijetko predstavlja problem zbog dugih čekanja u redovima. Brze pozajmice isti dan kod njih još uvijek nisu dostupne. Takav način posuđivanja novca za njih još uvijek predstavlja preveliki rizik. One se oslanjaju na kreditnu sposobnost klijenata i prate njihovu ukupnu zaduženost. Jednako tako važna im je i vrsta zaposlenja prije odobravanja kreditiranja. Samim time iz kreditiranja isključuju velik dio ljudi zaposlenih na određeno vrijeme. Kreditne kuće za razliku od banka prednjače u brzim isplatama i ekspresnom poslovanju baziranom isključivo na online uslugama. To se najviše sviđa mlađim korisnicima koji su navikli na online bankarstvo.

         
Ocjena: 4.6 / 5 (118 ocjena)

Home » Brze pozajmice isti dan