Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Ponedjeljak 20.05.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Trebaju vam brze pozajmice bez papirologije?

Naše pozajmice prilagođene su onima s lošijim kreditnim rejtingom zbog čega teško mogu doći do bilo kakve prilike da nabave novac. Obratite li se za pomoć u banku vrlo vjerojatno će vas pitati dali radite na određeno ili neodređeno. Kako kod nas još uvijek većina građana radi s nekakvim ugovorima to postaje veliki problem prilikom traženja kredita ili pozajmice.

Da bi ste poslovali s nama potrebno je zadovoljiti minimalne uvjete na osnovu kojih ćemo vam isplatiti brze pozajmice bez papirologije. Koliko puta vam se dogodilo da ste ostali bez novaca baš onda kada vam je to najmanje odgovaralo. U tim trenucima čini se kako se kilometrima udaljeni od rješenja.

Ne morate biti rob svojih poslodavaca koji vas ne žele zaposliti na neodređeno, koji vam isplaćuju polovičnu plaću na račun i time vas čine kreditno nesposobnim, obratite nam se s povjerenjem jer mi ćemo vam isplatiti brze pozajmice bez papirologije.

Do brze pozajmice bez papirologije za 15 minuta!

Naše usluge su brze i ovo je samo jedna od prednosti. Mi ne poslujemo na način da klijenti moraju čekati svoj novac danima. Jednostavnim ispunjavanjem prijavnice u svega 2 minute vremena pošaljite nam zahtjev za odobrenjem brze pozajmice bez papirologije. Zadovoljite li minimalne uvjete novac vam može biti isplaćen već za 15 minuta. Poslujemo u skladu sa zakonom i nije nam u cilju da vas prevarimo, zato sav novac isplaćujemo isključivo putem tekućeg računa.

Reagirajte na vrijeme i nemojte si dozvoliti da vam nedostatak novca upravlja životom. Riješite stare dugove, otplatite sve račune, popravite svoj automobil, otiđite na odmor. S nama možete poslovati profesionalno i diskretno. Bez neugodnih i privatnih pitanja, pravdanja i provjera. Potpuno opušteno bez znanja drugih iskoristite priliku da zatražite pozajmice bez ovjere u firmi.

Zašto brze pozajmice bez papirologije kod nas?

Vodeći smo pružatelja financijskih mobilnih usluga u EU i svijetu. Imamo preko 2 000 000 zadovoljnih korisnika, kojima putem interneta ili mobilnih uređaja nudimo diskretne i lako dostupne brze pozajmice bez papirologije.

Pošto poslujemo isključivo online imamo mogućnost da nam se obratite s bilo kojeg mjesta u Hrvatskoj. Za korištenje naših usluga nije potrebno odlaziti iz kuće, satima čekati i gužvati se ne znajući da li će vam pozajmica biti odobrena ili neće. Maksimalno smo smanjili papirologiju i ubrzali proces odobravanja pozajmice kako bi ste u što kraćem vremenu dobili svoj novac na račun. Čak i ako ste za banku kreditno nesposobni to ne znači da ste i za nas kreditno nesposobni.

Za odluku o odobrenju zajma potrebno je tek nekoliko minuta, a za prijavu su tražimo samo najosnovnije dokumente!

         
Ocjena: 4.5 / 5 (220 ocjena)

Home » Brze pozajmice bez papirologije