Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:24
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Brze online pozajmice

Brze online pozajmice, ponuda brzih pozajmica

Brze online pozajmice su danas postale popularne više nego ikada prije, što rezultira oglasima u svakome kutku interneta danas. Karakterizira ih laka ostvarivost, odvijanje cijelog procesa online, i minimalna papirologija. Za brze pozajmice nije potrebno da ste kreditno sposobni, bitno je jedino da imate mjesečne prihode. Upravo ovo sve navedeno se naglašava u većini oglasa. Brze pozajmice možete pronaći putem interneta na raznim oglasnicima, ili jednostavnim internet pretraživanjem. Važno je da znate razliku između navedenih pozajmica i privatnih brzih pozajmica. Privatne brze pozajmice nude privatne osobe a ne kreditne kuće, i kao takve su manje sigurne. Kako pronaći odgovarajuću pozajmicu? Prvo i osnovno je bitno da znate koji iznos vas zanima i da ste svjesni svoje financijske situacije. Zatim je dovoljno samo utipkati brze online pozajmice i možete birati u moru ponuda. Ako možda ne znate kako, na raspolaganju vam stoji mnoštvo internet stranica koje će vam rado usporediti pozajmice i zajmove po vašoj želji.

Brze online pozajmice, što morate znati o online pozajmicama

Kako onda odabrati najbolju i najpovoljniju brzu online pozajmicu? Odabir pozajmice i zajmodavca je isključivo na vama. Ono što morate znati unaprijed je kako ljudi većinom traže pozajmice kao hitan novac za neki popravak, trošak ili putovanje. Rok otplate brzih online pozajmice je unutar mjesec dana, pa čak i 90 dana. Ono što mnogi ne znaju je upravo činjenica da su brze online pozajmice zapravo kratkoročne pozajmice. Nikako nemojte pristati na prvu ponudu brze pozajmice, i nikako nemojte ignorirati važne detalje i uvjete koje vam zajmodavac nudi. Iako većina današnjih online zajmodavaca posluje transparentno, što znači da ste vi odmah imate uvid u sve, mnogi se još kriju iza sitno pisanih slova. Mnogi online zajmodavci na svojim web stranicama imaju naglašeno sve što trebate znati kao njihov budući potencijalni klijent, i naravno da se od vas očekuje da navedeno pročitate. Brze online pozajmice su danas najtraženiji oblik brzog novca, i kao takve su pomogle mnogima kada im je novac bio najpotrebniji. Prije razmatranja uzimanje online pozajmice od iznimne je važnosti da znate svoje prihode i rashode. Mnogi olako shvaćaju uzimanje ovakve vrste brzog novca, i to ponekad može rezultirati većim troškovima i ovrhama.

Brze online pozajmice, apliciranje

Nakon što ste odabrali svojeg budućeg zajmodavca nakon internet pretraživanja, slijedi korak apliciranja za pozajmicu. Apliciranje za brze online pozajmice je kod svih online zajmodavaca gotovo isti, dok papirologija ovisi od zajmodavca do zajmodavca. Kako izgleda postupak apliciranja za brze online pozajmice? Registrirate se na web stranicu zajmodavca gdje su vam postavljene upute koje morate slijediti. Prvi korak je pomoću kreditnog kalkulatora odrediti iznos koji želite i rok otplate koji vam odgovara. Zatim vam ispod stoji izračun sa svim troškovima, ovo će vam se nalaziti u ugovoru između vas i vašeg zajmodavca. Zatim je na redu popunjavanje online zahtjeva koji vas traži vaše osobne podatke poput imena i prezimena, mjesta stanovanja, mail adrese, broja mobitela i sl. Za kraj prilažete traženu dokumentaciju koju je zajmodavac naveo, ona se najčešće sastoji od preslike osobne iskaznice kao i preslike vašeg tekućeg računa. Ponekad zajmodavci traže i presliku platnih lista kao dokaz da imate mjesečna primanja. Nakon što ste sve popunili i priložili, svoju ponudu šaljete zajmodavcu putem maila ili faxa. Zajmodavac vam se javlja u svega nekoliko minuta nakon što pregleda vaš zahtjev, i nakon što vam je odobrio ili odbio pozajmicu. Ako vam je pozajmica odobrena ona sjeda na vaš račun u svega nekoliko minuta nakon odobrenja. U slučaju da ste odbijeni, imate pravo postaviti pitanje zašto, mnogo puta je razlog krivo popunjen zahtjev.

         
Ocjena: 4.8 / 5 (271 ocjena)

Home » Brze online pozajmice