Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:24
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Život bez dugova nije iluzija, ali podrazumijeva određenu žrtvu ili možda bolje rečeno promjenu životnog stila. Ljudi nerijetko žive iznad svojih mogućnosti i stalno ulaze u minus, a da toga nisu ni svjesni. Najbolje je živjeti mrvicu ispod svojih mogućnosti jer će vam tako uvijek ostati novca koji možete spremiti za crne dane. Poznavanje vlastitih financija put je do života bez dugova. Najvažnije jest da znate koliko novca vam se slijeva u kućni budžet, a koliko iz njega odlazi. Zvuči kao najbanalnija stvar, ali vraća kontrolu nad troškovima.

Kod štednje su najbitniji realno postavljeni ciljevi

Dobro poznavanje vlastite financijske situacije odličan je preduvjet za štednju. Ne treba si postavljati previsoke i nerealne ciljeve jer ćete lakše izgubiti fokus. Najbolje je najprije izabrati stvar koje su ostvarive i ne treba vam predugo da biste za njih uštedjeli. Jednom kad to uspijete možete postaviti veće ciljeve i bit ćete ih u mogućnosti ostvariti.

Nikad u kupovinu ne idite bez popisa

Život bez dugova podrazumijeva stjecanje kontrole nad financijama. Kupovanje bez ikakvog plana vodi u neplanirane troškove. Prije odlaska u shopping najbolje je napraviti popis stvari koje vam trebaju i tako ćete izbjeći kupovanje onih koje vam ne trebaju. Proučite tjedne akcije i veća pakiranja kako biste uštedjeli na stvarima koje stalno koristite. Dugoročno su isplativije.

Kreditne kartice stvarju iluziju o novcu

Kreditne je kartice najbolje zamijeniti gotovinom, kad god je to moguće. Kad novac ne odlazi direktno iz novčanika teško je osvijestiti troškove. No za život bez dugova, važno je u svakom trenutku znati s koliko novca doista raspolažete, a to se najlakše može postići korištenjem gotovine.

Nadopunite kućni budžet kad god vam se pruži prilika

Kad god je moguće nadopunite kućni budžet. Ako vam se pruža prilika za dodatnom zaradom prihvatite je i novac prebacite u štednju. Kućni budžet možete popuniti honorarnim poslovima, uzgojem vlastite hrane, prodajom rabljene odjeće i obuće, instrukcijama i slično. Opcije uvijek postoje, ali iziskuju dodatan trud s vaše strane.

Kratkoročne kreditne linije za život bez dugova

Život bez dugova može se postići i kratkoročnim nenamjenskim kreditnim linijama koje u svojoj ponudi imaju kreditne kuće. Dugovi se mogu riješiti u jednom potezu i vratiti već sa sljedećom plaćom. Njihova najveća prednost jest u tome što do njih možete doći iz vlastitog doma u svega nekoliko minuta. Dokumentacija je svedena na minimum, a realizacija ide online putem. Novac se isplaćuje u roku od 24 sata.

         
Ocjena: 4.9 / 5 (273 ocjena)

Home » Život bez dugova