Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Ponedjeljak 20.05.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Zajmovi za nezaposlene

Što su zajmovi za nezaposlene?

U zadnje vrijeme na tržištu se može vidjeti sve veća ponuda raznih oblika zajmova i kredita za osobe koje nemaju zaposlenje. Ako su vas životne okolnosti dovele do toga da trenutno nemate stalni izvor prihoda, vjerojatno vas zanimaju zajmovi za nezaposlene. Upravo su zajmovi za nezaposlene jedna od novijih mogućnosti pomoću kojih možete brzo doći do potrebnog novca bez podnošenja količinski opsežne papirologije. Ekonomska kriza uzrokovana koronavirusom doprinjela je situacijama u kojima građani ne mogu podmiriti obveze koje imaju te se okreću raznim oblicima refinanciranja dugova kako bi iznašli rješenje. Morate imati na umu da ovakva vrsta zajmova za nezaposlene nije trajno rješenje, već privremena pomoć. Prije nego što se odlučite za tako nešto morate imati jasan i točan plan otplate takvog kredita, te aktivno tražiti zaposlenje kako bi poboljšali svoju kreditnu sposobnost. Zajam treba gledati kao privemeno sredstvo jer ne postoji druga opcija, a ne kao stalni izvor novčanog kapitala.

Što trebate znati kad su u pitanju zajmovi za nezaposlene

Ako ste se odlučili uzet za kredit i zajmovi za nezaposlene su ono što vas najviše privlači, u nastavku ćemo vam skrenuti pažnju na sve što morate znati u vezi takvog oblika kredita. Informiranost i savjesna odluka o kreditiranju su ključni uvjeti donošenja pravilnih odluka u ovom aspektu zaduživanja. Ukoliko su zajmovi za nezaposlene ono što želite uzeti, najprije odredite opciju koja najbolje odgovara vašim potrebama. Zahtjev za dobivanje kredita možete podnijeti i putem web stranice, tako da popunite online prijavu preko obrasca koji je tamo dostupan. Morate ispuniti svoje osobne podatke, a od dookumentacije je potrebno da imate samo svoju osobnu iskaznicu i bankovnu karticu. Mnoge stranice online kredita će vam jamčiti da već za 15 minuta možete dobiti željeni kredit. Ipak, nemojte žuriti i temeljito proučite sve svoje ugovorne obveze prije sklapanja ugovora o kreditu. Budite sigurni da u potpunosti razumijete svoju pravnu poziciju. Tek kada vam je svejedno se upustite u samo potpisivanje ugovora.

Zajmovi za nezaposlene preko interneta

Internet je postao glavni i osnovni motor pokretač u području kreditiranja, omogućavajući znatno veći broj razno raznih financijskih platformi banki koje nude brze i kvalitetne usluge. Među jednom od veoma traženih i najpovoljnijih su zajmovi za nezaposlene, baš zato jer imaju različite prednosti, prije svega ih odlikuje jednostavnost prilikom podnošenja zahtjeva kao i visoka stopa odobrenja. Dakle, ne morate čekati ništa, jer su zajmovi za nezaposlene su vrlo brzi, a ujedno ne postoji potreba mukotrpnmog odlaska u banku, jer za samo nekoliko minuta nakon odobrenja imate instantni pristup novčanim sredstvima.

Krediti za nezaposlene su zaista izvrsna opcija, naročito u raznim situacijama koje zahtijevaju brzo nametanje novčanih sredstava, ova vrsta kredita dizajnirana je prvenstveno kako bi pružila pravi odgovor u vremenu velikih financijskih problema. S izvrsnim karakteristika kojeovakve vrste kredita imaju, online putem možete brzo i jednostavno doći do željenog novca, a potreban vam je samo mobilni telefon, tablet ili računalo te pristup internetu

         
Ocjena: 4.8 / 5 (168 ocjena)

Home » Zajmovi za nezaposlene