Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Ponedjeljak 20.05.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Zajmovi za blokirane

Što su zajmovi za blokirane?

Kako bi znali što su uopće zajmovi za blokirane, bilo bi dobro da razumijete što je uopće zajmovi. Naime znanje o ekonomiji je jedan od dosta bitnih preduvjeta za prije svega savjesno i sigurno sklapanje ugovora o kreditu. Upravo će znanje o pravima i obvezama koji se tiču vas, kao i znanje o ekonomskoj pozadini ugovora o kreditu omogućiti da prepoznate glavne mehanizme zaštite vaših prava. Ugovor o kreditu je prije svega pravni odnos i kao takav postoji već jako dugo. Drugi naziv za njega je još i kredit, a takav ugovor su sklapali stanovnici stare grčke i starog rima. To je ništa drugo nego ugovorni odnos u kojem zajmodavac daje određenu količinu novca ili drugih zamjenjivih stvari u vlasništvo zajmoprimcu, a zajmoprimac se obvezuje vratiti istu količnu novca ili stvari protekom određenog roka. Ako ste blokirani, znate i sami da se onda nalazite na tzv. crnoj listi svih banaka i da ne možete dobiti kredit, stoga su zajmovi za blokirane stvoreni upravo za vas!

Kako vam zajmovi za blokirane mogu pomoći

Ako vas banke redom odbijaju, ne možete nikako sklopiti kredit te vas zato zanimaju zajmovi za blokirane. U tom slučaju, zaobiđite sve te banke i nemojte gubiti živce i vrijeme na svim tim bankovnim šalterima uzalud. Odlučite se za praktičnija i sigurnija rješenja. Upišite zajmovi za blokirane na internet i pronaći ćete brojne opcije koje pomažu vašoj trenutnoj situaciji. Svakako vodite računa u tome da znate od koga uzimate zajam. To mora biti osoba kojoj vjerujete i koja je na glasu po zakonitom i ispravnom postupanju. Sve pozajmice koje se daju mimo banke su većinom internetske pozajmice koje odišu brojnim prednostima poput manje papirologije i drugih formalnosti, ali isto tako morate biti oprezni jer postoje razne prijevare na internetu. Međutim, internetske pozajmice koje su iz ispravnih izvora, mogu biti na vašem računu u svega 15 minuta, ispunjavanjem jednostavnog obrasca online, bez potrebe odlaženja u banku. Sve što vam treba je osobna iskaznica i bankovna kartica!

Što napraviti prije nego što zajmovi za blokirane bude nešto na što ćete se odlučiti?

Nećemo ulaziti u razloge zbog kojih ste se našli u situaciji da ste blokirani. Teške životne okolnosti mogu dovesti do stanja ovrhe gdje osoba više nema novčanih sredstava da podmiruje svoje obveze. Čak i ako prođete postupak ovrhe i više niste blokirani, i dalj ećete biti na crnoj listi banaka još barem gpodinu dana te nećete moći dobiti toliko željeni kapital. U tom trenutku ćete razmišljati kako ostvariti pravo da zajmovi za blokirane budu vaši. Ako ste u tražilicu upisali zajmovi za blokirane, naći ćete brojne opcije koje vam se nude. Ipak, morate biti krajnje pažljivi. Svaki odgovoran zajmodavac ne želi davati kapital nekome za kojega postoji sumnja da će moći vratiti taj novac nazad. Ako vam zajmodavac daje novac bez da imalo provjerava vašu kreditnu sposobnost, vjerojatno je riječ o prijevari i vodite računa da u tom slučaju ne sklapate ugtovor o kreditu. Ako je pak riječ o poznatom i pouzdanom zajmodavcu, sklopite ugovor već danas.

         
Ocjena: 4.8 / 5 (245 ocjena)

Home » Zajmovi za blokirane