Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 22.04.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Proteklih je godinu dana hrvatsko tržište nekretnina doživjelo pravi bum. Cijene nekretnine su otišle u nebo, a svemu tome kumovale su u potpore države u kupovanju prve nekretnine. Dokaz je to da su se hrvatski građani nakon dužeg vremena usudili posuđivati i ulagati novac. Unatoč crnim prognozama i valu iseljavanja, oni koji su ostali odlučili su ulagati u svoju budućnost. Prema statistikama u posljednjih godinu dana diže se trećina kredita i zajmova više nego proteklih godina. Hrvati najčešće uzimaju zajmove u domaćoj valuti, dok stranu izbjegavaju.

Gdje dignuti zajmove preko računa

U potrazi za zajmovima i kreditima Hrvati su se osim k bankarskim institucijama okrenuli i nebankarskim institucijama. Banke imaju puno rigoroznije uvjete nego kreditne kuće zbog čega su kreditne kuće dobile poveći dio financijskog kolača. Kreditne kuće u svojoj ponudi uz kredite i brze pozajmice imaju i zajmove preko računa.

Zajmove preko računa mogu osim banaka i kreditnih kuća dati i fizičke osobe, dok su krediti rezervirani samo za pravne osobe. Prednost je to za one koji se ne žele upustiti u posudbu novaca preko pravnih osoba. Tako na primjer zajmove preko računa može dati šef svom zaposleniku.

Zajmovi preko računa dižu se preko interneta

Kreditne kuće omogućuju dizanje zajmova preko računa putem interneta. Njihovo se poslovanje odvija isključivo online putem što znači da nema bespotrebnih odlazaka u poslovnicu i dugih čekanja u redovima. Najčešće se preko internetske stranice može skinuti ugovor koji potencijalni klijent može provjeriti i prokomentirati s financijskim ili pravnim stručnjakom. Na taj način iz udobnosti vlastitog doma može riješiti sve nedoumice i potom odlučiti jesu li zajmovi preko računa najbolji izbor za njega.

Uz dostavu ugovora, kreditne kuće najčešće zahtijevaju samo presliku osobne iskaznice i karticu tekućeg računa. Velika je prednost u odnosu na banke koje provjeravaju kompletnu kreditnu sposobnost klijenta, dok kreditne kuće provjeravaju ima li klijent redovna primanja i podmiruje li redovno sva svoja dugovanja.

Zajmovi preko računa – koja je najbolja opcija?

Kod odabira zajmova preko računa važno je znati s kojom svotom raspolažete mjesečno i koliko od toga možete izdvojiti za otplatu duga. Pritom treba imati na umu da taj novac treba osim dugova za zajmove po računu pokrivati uobičajene mjesečne troškove. Kad se sve odbije, ostatak treba treba biti dovoljan za život. Ako nije, onda treba prilagodit željenu visinu zajmova preko računa. Ne treba se voditi drugima jer ono što odgovara njihovim potrebama ne mora nužno zadovoljavati i vaše.

Zašto je isplata preko računa najbolji izbor

U stisci s novcem mnogi će pristati na sve ne bi li na brzu posudili svotu koja im treba. No to je dvosjekli mač jer brza posudba ponekad znači i isplatu novca na ruke. Brojne kreditne kuće koje ne posluju legitimno u Hrvatskoj novac posuđuju na ruke i sve to bez pisanih tragova.

Legitimne se drže zakonskih regulativa i posluju isključivo potpisivanjem ugovora i isplatom novca preko tekućeg računa. Na taj način postaji pisani trag kojim se reguliraju uvjeti posuđivanja, od iznosa i kamatnih stopa do roka otplate. Ako nema pisanog traga, veća je mogućnost za varanje.

         
Ocjena: 4.9 / 5 (245 ocjena)

Home » Zajmovi preko računa