Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 15.07.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Svatko se našao u situaciju da su mu neplanirane situacije ozbiljno narušile kućni budžet. Bilo da se radi o neplaniranim popravcima, kumstvima, vjenčanjima pa čak i bolestima, tek rijetki to mogu izgurati bez dizanja zajma ili kredita. Donedavno je uzimanje zajma predstavljalo skupljanje hrpe nepotrebne dokumentacije i gubljenje živaca. Borba s birokracijom u Lijepoj je našoj dovedena na višu razinu. Upravo su se time vodile kreditne kuće koje su maksimalno olakšale podizanje zajma ili kredita. Zajam samo uz osobnu iskaznicu sada je itekako prisutan na tržištu.

Tko je kandidat za zajam samo uz osobnu?

Zbog sve većeg broja neurednih platiša koji svoje kredite podmiruju neredovito ili nikako, klijenti s urednim plaćanjem predstavljaju poželjne korisnike te su sve cjenjeniji u bankovnim i kreditnim institucijama.  A tko su uredni platiše? To su klijenti koji u zadnjih godinu dana nisu imali minuse, dodatna zaduženja i koji su redovito bez kašnjenja  podmirivali svoje obveze prema financijskim institucijama. Takvi uredni klijenti imaju mogućnost dobiti kredit i zajam samo uz osobnu iskaznicu. Logika financijskih institucija je ukoliko klijenti uredno podmiruju tri, četiri zajma, kredita, postoji velika šansa  da će i peti isto tako uredno otplaćivati.

Zajam samo uz osobnu: Kako doći do njega?

Zajam samo uz osobnu predstavlja efikasno rješenje financijskih problema pojedinca. Sastavni je dio ponude kreditnih kuća, a dostupan je svima onima koji imaju uredna primanja i redovno podmiruju svoja dugovanja. Zajam samo uz osobnu predstavlja jedan takav paket koji bitno ubrzava i olakšava dobivanje sredstava. Još je bolje što nije potrebno ići u kreditnu ustanovu i na taj način gubiti vrijeme. S par klikova na internetu vrlo lako ćete doći do zajma samo uz osobnu i uz broj tekućeg računa. Nema dodatnih skupljanja papira, potvrda i bijega. Birokracija je u ovom slučaju svedena na minimum.

Koliko brzo zajam samo uz osobnu sjeda na račun?

Zajam samo uz osobnu iznimno brzo sjeda na račun. Kreditne kuće ne oslanjaju se na kreditnu sposobnost klijenta što znači da ne provjeravaju vrstu ugovora o radu, status jamaca i dugove u ostalim bankama, već paze samo na financijsku urednost klijenata. Svi oni koji zadovoljavaju navedeno, do novca mogu doći jako brzo. Novac na račun sjeda u svega nekoliko minuta ili najkasnije idući dan. Iznimno je to bitno za sve one kojima je novca hitno potreban i računaju na to da će do njega doći brzo. Brzina isplate ovisi o dostavljenoj dokumentaciji kao i broju prethodno zaprimljenih zahtjeva.

         
Ocjena: 4.6 / 5 (298 ocjena)

Home » Zajam samo uz osobnu