Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 22.04.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Zajam ponuda na našoj stranici je zaista raznovrstan s obzirom na široku paletu usluga i mogućnosti koju pružamo svim našim klijentima. Na stranici brzepozajmice.com možete pogledati ponudu zajma pod uvjetima koje do sada niste imali priliku isprobati. Zajam ponuda ovisi o vašim potrebama i formira se prema vašem zahtjevu kako bi smo vam pružili profesionalnu uslugu u što kraćem roku.

Nama nije bitan vaš razlog obraćanja već ispunjavanje minimalnih uvjeta koje smo za vas postavili kako bi smo vam mogli ponuditi i isplatiti zajam na tekući račun. Brzi zajam ponuda od vas zahtjeva tek nekoliko minuta vremena kako bi ste mogli ispuniti zahtjev, te ga poslati na odobrenje.

Zajam ponuda u eurima i gotovini

Zajam ponuda na našoj stranici je u gotovini i eurima. Uz isplatu koju vršimo unutra 24 sata od vaše prijave, imate mogućnost kratkoročne otplate zajma. Zajam isplaćujemo na valjani tekući račun otvoren u bilo kojoj banci. Svi BRZI KREDITI i zajmovi ne zahtjevaju potvrde bilježnika i poslodavaca.

Inovativan i nov način zajam ponuda kod nas

Ponosni smo što je naš zajam ponuda inovativna i potpuno nova usluga financiranja. Zahvaljujući širokoj paleti usluga možemo ispuniti gotovo sve zahtjeve klijenata, te sklopiti suradnju na obostrano zadovoljstvo koje će stvoriti partnerstvo i poslovanje koje ste tražili. Dugogodišnje iskustvo u ovoj vrsti financiranja daje nam mogućnost da vrlo brzo odgovorimo na svako vaše pitanje i stručnim savjetima donesemo najbolje rješenje za vas. Saznajte kako najbrže do kredita i to unutar 24 sata.

Zajam ponuda može se zatražiti bilo kada

Vremensko ograničenje u našem poslovanju ne postoji, tako da nam se za pomoć možete javiti onog trenutka kada to stvarno osjetite. Pristupite našim zajmovima iz bilo kojeg djela zemlje, bez obzira gdje se nalazili. Zajam ponuda zahtjeva samo Internet vezu kako bi ste se povezali s našom stranicom i pročitali informacije kako doći do zajma. Svoje ponude smo prilagodili kompjuteru, tabletu i pametnom telefonu, tako da je to sve što trebate kako bi ste nam se obratili za pomoć.

Nama je u interesu da vam što prije pomognemo zato vas ne gnjavimo potvrdama poslodavaca, evidencijama u vašu kreditnu povijest, HROK i ostalo. Crna lista i kreditna nesposobnost nisu razlog da vam ne odobrimo i isplatimo zajam.

Diskretnim načinom poslovanja zajam ponuda je sigurna i brza

Kako se naši klijenti ne bi osjećali nelagodno i nesigurno osigurali smo im potpunu diskreciju kako u komunikaciji tako i u ostatku poslovanja koje se može vidjeti odmah na početku.

Svi vaši podaci koje nam dostavite ostaju tajni i ne dijele se s drugima. Mi vas nikada nećemo ispitivati pitanja kao što bi to mogli vaši roditelji, rodbina i prijatelji ako im se obratite za pomoć. Zajam ponuda pruža vam priliku da iznenadite voljenu osobu, platite ljetovanje, kupite poklon, popravite vozilo, uredite svoju kuhinju i drugo. Obratite nam se s povjerenjem jer mi vam pružamo nezaboravno poslovanje kojem ćete se uvijek rado vratiti ako za to bude potrebe.

         
Ocjena: 4.8 / 5 (171 ocjena)

Home » Zajam ponuda