Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 22.04.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Zajam na osobnu

Zajam na osobnu i kako do njega

Društvo i gospodarstvo neprestano se razvijaju prema otkrivanju i pružanju inovativnijih usluga koje ljudima olakšavaju u svakom pogledu. Ovo je pojednostavljeni postupak raspodjele koji je donedavno bio tipičan za nebankarske institucije. Kako bi potrošačima nudile sve atraktivnije uvjete i privukle nove kupce, banke su također počele pozajmljivati ​​ih. Zajam na osobnu iskaznicu obično se daje za potrošački zajam, koji nije za vrlo velik iznos (na primjer do desetaka tisuća). Može se zatražiti i na licu mjesta u poslovnici banke, gdje korisnik mora ponijeti važeću osobnu iskaznicu izdanu u Hrvatskoj, ili se zahtjev može podnijeti putem interneta. Ako se zahtjev nalazi u poslovnici banke, cjelokupni postupak prijave provodi se uz pomoć zaposlenika banke, koji na licu mjesta prikuplja dodatne informacije od zajmoprimca i provjerava ih kako bi mogao odgovoriti na zahtjev za zajam na osobnu. Udaljena aplikacija može biti u potpunosti na mreži ili djelomično – u drugoj opciji, nakon popunjavanja nekih podataka, zaposlenik odnosne bankarske institucije kontaktira korisnika kako bi zajedno dopunio cijelu aplikaciju telefonom.

Prijava za zajam na osobnu

Podnošenje zahtjeva za zajam na osobnu iskaznice putem interneta vrši se putem web stranice banke ili njezine mobilne aplikacije. Proces prijave putem web stranice nije složen i čak bi se i stariji ljudi mogli snaći. Kako bi izbjegla nesporazume ili neugodnosti, banka uvijek osigurava telefonski broj za kontaktiranje svog zaposlenika i pružanje pomoći ako je potrebno. Kako bi korisnicima bilo lakše, na stranici potrošačkih kredita obično se nalazi kalkulator na kojem možete odabrati iznos i rok otplate i vidjeti koliki će biti vaš mjesečni obrok, godišnji iznos (godišnji troškovi zajma), kamate i druge važne informacije o kreditu. Na tim se stranicama uvijek nalazi lako uočljiv gumb s kojeg se pokreće internetska aplikacija. Postupak prijave zajma putem osobne iskaznice putem interneta obično uključuje nekoliko koraka – popunjavanje osobnih podataka (ime, EGN, telefon, e-pošta itd. ), Davanje različitih pristanka, prolazak kroz postupak mrežne identifikacije (prilaganje fotografija uz osobnu iskaznicu kartice, pa čak i selfieji) i uz odobrenje klijenta – daljinsko potpisivanje dogovorenog paketa putem šifriranih veza, jednokratnih kodova itd. Podnošenje zahtjeva za zajam na osobnu iskaznice putem interneta može biti djelomično – popunjavanjem nekih osnovnih osobnih podataka, željenog iznosa, roka otplate i željenog osiguranja, a nakon slanja tih podataka zaposlenik kontaktira zajmoprimca kako bi izvršio preostale korake prijave.

Zajam na osobnu i zašto je dovoljna osobna za zajam

Kako ne možemo vratiti dokumente primljene poštom, vrijedne osobne isprave treba fotokopirati i ovjeriti regulirana profesionalna osoba ili netko na odgovornoj poziciji (npr. odvjetnik, bankar, liječnik, stomatolog, učitelj, upravitelj banke / građevinskog društva, ministar vjere, JP, pošta / pod-pošta gospodar, službenik lokalne vlasti). Osoba koja ovjerava mora potpisati i ispisati datum, ime, radno mjesto, naziv organizacije (ili službeni pečat) i navesti “izvornik viđen”, a tamo gdje je primjenjivo “fotografija je prava sličnost podnositelja zahtjeva”. Da bismo se pridržavali zakona i zaštitili vas i vaš novac – prilikom prijave za račun ili proizvod trebat će nam neki dokumenti koji idu uz vašu prijavu za zajam na osobnu. Da biste saznali što od vas tražimo, jednostavno odaberite kategoriju u koju spadate. Ponekad trebamo provjeriti vaš osobni dokument kako bismo potvrdili vaš identitet (to je sigurnosna stvar) pa je tako moguć i zajam na osobnu. Koristite naš praktični popis da biste vidjeli koje ćemo dokumente prihvatiti.

         
Ocjena: 4.9 / 5 (300 ocjena)

Home » Zajam na osobnu