Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 17.05.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Trebam zajam

Sigurni smo kako vam se barem jednom dogodilo da ostanete bez novaca i to baš onda kada vam je on najviše trebao. Naša usluga trebam zajam brine se da vam novaca nikada ne fali. Bez da tražite uokolo nekoga tko će vam htjeti posuditi novac, jednostavno se obratite nama i bez ičijeg znanja zatražite svoj zajam odmah.

Osnovni uvjeti za dobivanje zajma?

Kao i kod svake banke i ozbiljne tvrtke postoje osnovni uvjeti poslovanja koje je potrebno zadovoljiti kako bi smo sklopili suradnju. Za dobivanje zajma preko Ferratum Banke bitno je da osoba bude punoljetna, što znači da je navršila 18 godina. Uz to je potreban uredan tekući račun na vaše ime koji nije zaštićen niti u blokadi, te po kojem imate redovita mjesečna primanja (bilo mirovina ili plaća), stalno prebivalište u Hrvatskoj, mobilni telefon, email. Svim svojim klijentima savjetujemo da pažljivo pročitaju opće uvjete ugovora o zajmu prije nego što podnesu zahtjev za zajam.

Kako zatražiti našu uslugu trebam zajam

Trebate li zajam možete nam se obratiti na nekoliko načina. Prijavom putem telefona, tj. putem automatizirane sekretarice za prijavu. Molimo nazovite 0800 7707 , automat je u funkciji 0-24, 7 dana u tjednu. Također nam možete poslati SMS što vrijedi samo za postojeće korisnike ili nam se obratite putem online obrasca. Omogućili smo vam nekoliko načina putem kojih smo dostupni.

Trebam zajam do 4000 EUR

Maksimalni iznos zajma koji odobravamo je 4000 EUR, dok je minimalni 75 EUR. Sve naknade koje dolaze sa uslugom trebam zajam možete izračunati putem našeg kreditnog kalkulatora gdje ćete primijetiti razliku u naknadi s obzirom na visinu zajma i rok otplate koji je do 18 mjeseci. Kod nas nema dodatnih naknada, sitnih slova i skrivenih troškova koji će vas zavarati.

Kako vraćati zajam

Nakon što vam odobrimo i isplatimo zajam, račun sa svim potrebnim podacima za vraćanje zajma biti će Vam dostavljen putem e-mail-a ili poštom najkasnije tjedan dana od dodjele zajma. Zajam ste obvezni vratiti do datuma dospijeća navedenog na računu. U slučaju kašnjenja i poteškoća u vraćanju zajma obratite se što prije našem odjelu naplate kako bi ste dogovorili daljnje korake.

Usluga trebam zajam će vam biti uvijek dostupna i na nju možete računati sve dokle ispunjavate naše uvijete. Nakon otplate zadnje rate zajma, opet nam se možete javiti kada god vam zatreba novi zajam i novac.

         
Ocjena: 4.8 / 5 (111 ocjena)

Home » Trebam zajam