Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 22.04.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Da li vam treba novac danas?

Kod nas novac možete dobiti odmah i to za 15 minuta od dostave potpisane dokumentacije!

Koliko puta ste rekli svojim prijateljima ili rodbini, trebam novac danas. Posuditi novac od poznanika koliko god se činilo lako, ponekad može izazvati dosta nelagode i neugodnosti. Nikome nije svejedno kada ga pitate za novac, a pitanja na koja često morate odgovarati dovode do toga da se pitate da li ste uopće pravilno postupili. Kada trebate novac, sigurni smo da želite to odraditi na što jednostavniji, diskretniji i brži način. Zato smo za vas pokrenuli uslugu trebam novac dana. Ova usluga financiranja namijenjena je osobama koje su se našle u nezgodnoj situaciji i treba im novac što prije.

Dođite do novca danas

Kao i sve naše druge usluge tako je i ova kratkoročna. Prednost ovakvog načina poslovanja je u tome što vam pružamo mogućnost da danas dobijete novac na svoj račun, a dug vratite u relativno kratkom roku, bez zavlačenja. Korištenjem usluge trebam novac danas vršimo odobrenje i isplatu vrlo brzo.

Našli ste se u nezgodnoj poziciji koja od vas traži novac danas? Ne brinite se jer upravo naša tvrtka može riješiti vaše financijske probleme.

Bez banke, javnih bilježnika i ostale papirologije dođite do novca danas u svega nekoliko koraka. Sve što vam je potrebno jesu osnovni dokumenti, te nekoliko minuta vremena.

Naše poslovanje bazira se na profesionalnom i korektnom odnosu na osnovu kojeg gradimo s klijentima suradnju na obostrano zadovoljstvo. U cilju nam je pružiti što kvalitetniju, bržu i sigurniju uslugu koja će riješiti sve vaše brige.

Trebam novac danas je samo jedna od naših usluga

U ponudi imamo široku paletu inovativnih usluga financiranja prilagođenu potrebama klijenata.

Za razliku od banaka mi svoje klijente ne odbijamo tako lako. Naravno, trebate li novac danas potrebno je zadovoljiti minimalne uvjete koje smo za vas postavili, no oni se bitno razlikuju od uvjeta u banci. Ovo je privatna pozajmica novca koju tražite mimo banke, to ne znači da smo mi prevaranti i da ćete požaliti.

Do novca možete doći čak i ako ste kreditno nesposobni, ako ste na crnoj listi, ne radite za stalno i slično.

Život je često nepredvidiv i sa sobom nam donosi lijepe i ružne stvari. Nikada ne možemo biti spremni na ono što nam nosi sutra, no znajući da imate nekoga tko vam može pomoći lakše je spavati.

Zašto novac kod nas?

Mi vas nećemo prevariti. Ne radimo tako da ostanete goli i bosi. Kod nas nema skrivenih slova i rečenica radi kojih ćete na kraju požaliti.

Kažete li sami sebi trebam novac danas, do njega ćete doći na vrlo diskretan način. Mi ne ulazimo u vašu privatnost niti nas se tiče razlog vašeg obraćanja. Dugogodišnje iskustvo u financiranju pomaže nam da klijentima dajemo uvijek dobre savjete i pružimo maksimalno sigurnu uslugu u jednom danu.

Obrada zahtjeva kreće odmah po primitku. Mi ne odugovlačimo proces isplate. Novac danas možete imati na svom tekućem računu i raspolagati s njim kako želite. Obratite nam se s povjerenjem i ne čekajte da bude kasno.

         
Ocjena: 4.7 / 5 (181 ocjena)

Home » Trebam novac danas