Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Ponedjeljak 15.07.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Što je Ferratum

Što je Ferratum i kako funkcionira?

Ferratum je međunarodna financijska tvrtka koja nudi usluge kratkoročnih kredita i financijskih rješenja za pojedince i tvrtke. Tvrtka je osnovana 2005. godine u Finskoj i od tada se proširila na više od 20 zemalja diljem svijeta.

Ferratum funkcionira na način da klijenti mogu aplicirati za kredit putem interneta ili mobilne aplikacije, te u roku od nekoliko minuta dobiti odgovor o odobrenju kredita. Krediti su kratkoročni, što znači da se vraćaju u roku od nekoliko tjedana ili mjeseci, a iznos kredita ovisi o kreditnoj sposobnosti klijenta.

Tvrtka koristi tehnologiju kako bi proces apliciranja za kredit bio brz i jednostavan.

Klijenti ne moraju posjećivati banku ili predati dokumentaciju, već sve mogu obaviti online. Ferratum koristi algoritme i automatizirane procese kako bi procijenili kreditnu sposobnost klijenta i odobrili kredit u najkraćem roku.

Ferratum također nudi druge financijske usluge, poput prepaid kartica i financijskih savjeta. Tvrtka ima cilj pružiti klijentima jednostavna i brza rješenja za njihove financijske potrebe, bez potrebe za posjetom bankovnom uredu ili dugotrajnim procesima.

Uz sve veću popularnost online bankarstva i mobilnih aplikacija, Ferratum je postao popularan izbor za one koji trebaju kratkoročni kredit ili financijsko rješenje u kratkom roku. Tvrtka je usmjerena na klijente koji traže brza i jednostavna rješenja za svoje financijske potrebe, bez dugotrajnih procesa i kompliciranih procedura.

Kako se može dobiti kredit od Ferratuma?

Ferratum nudi brz i jednostavan proces apliciranja za kredit putem interneta ili mobilne aplikacije. Klijenti moraju ispuniti online prijavnicu koja uključuje osobne podatke, podatke o prihodima i rashodima te druge relevantne informacije. Nakon što se prijava obradi, klijenti će dobiti odgovor o odobrenju kredita u roku od nekoliko minuta.

Pri apliciranju za kredit, klijenti moraju biti svjesni svoje kreditne sposobnosti i iznosa koji su u mogućnosti vratiti u dogovorenom roku. Ferratum pruža kredite u rasponu od nekoliko stotina do nekoliko tisuća kuna, ovisno o kreditnoj sposobnosti klijenta.

Klijenti mogu odabrati iznos kredita i rok otplate koji najbolje odgovara njihovim potrebama.

Ferratum ne zahtijeva jamce ili hipoteke za odobrenje kredita, što znači da klijenti ne moraju imati imovinu koju mogu staviti kao jamstvo za kredit. Ovo čini proces apliciranja za kredit jednostavnijim i bržim.

Kada se kredit odobri, novac će biti uplaćen na račun klijenta u roku od nekoliko sati. Klijenti mogu koristiti novac za bilo koju svrhu, uključujući plaćanje računa, popravak automobila ili plaćanje nepredviđenih troškova.

Ferratum nudi fleksibilne uvjete otplate kredita, što znači da klijenti mogu odabrati rok otplate koji najbolje odgovara njihovim financijskim potrebama. Klijenti mogu platiti kredit u cijelosti prije roka, bez dodatnih troškova, što ih čini fleksibilnijim i omogućava im da uštede na kamatama.

Uz brz i jednostavan proces apliciranja za kredit, Ferratum nudi klijentima mogućnost da dobiju novac u kratkom roku, bez dugotrajnih procesa i kompliciranih procedura. To čini Ferratum popularnim izborom za one koji trebaju financijsko rješenje u kratkom roku.

Koje su prednosti korištenja usluga Ferratuma?

Korištenje usluga Ferratuma ima niz prednosti za klijente. Prvo, klijenti mogu dobiti novac u kratkom roku, što je vrlo korisno u slučajevima kada trebaju hitno platiti račune ili popraviti nešto što je važno za njihovu svakodnevnicu. Ferratum nudi brz i jednostavan proces apliciranja za kredit, što znači da klijenti ne moraju gubiti vrijeme na dugotrajne procese i komplicirane procedure.

Drugo, Ferratum nudi fleksibilne uvjete otplate kredita, što znači da klijenti mogu odabrati rok otplate koji najbolje odgovara njihovim financijskim potrebama. Klijenti također mogu platiti kredit u cijelosti prije roka, bez dodatnih troškova, što ih čini fleksibilnijim i omogućava im da uštede na kamatama.

Treće, Ferratum ne zahtijeva jamce ili hipoteke za odobrenje kredita, što znači da klijenti ne moraju imati imovinu koju mogu staviti kao jamstvo za kredit.

Ovo čini proces apliciranja za kredit jednostavnijim i bržim.

Četvrto, Ferratum nudi konkurentne kamatne stope za svoje kredite. Klijenti neće biti opterećeni visokim kamatama, što ih čini atraktivnijim izborom u usporedbi s drugim financijskim institucijama.

Peto, Ferratum nudi klijentima mogućnost da koriste mobilnu aplikaciju kako bi upravljali svojim kreditima i plaćali svoje obveze. Mobilna aplikacija omogućava klijentima da prate svoj saldo, upravljaju svojim računima i provjere stanje svojih kredita u bilo kojem trenutku i na bilo kojem mjestu.

Korištenje usluga Ferratuma ima mnoge prednosti za klijente koji traže brza i jednostavna rješenja za svoje financijske potrebe. Ferratum nudi konkurentne kamatne stope, fleksibilne uvjete otplate, brz i jednostavan proces apliciranja za kredit, te mobilnu aplikaciju za upravljanje računima. Ove prednosti čine Ferratum popularnim izborom za one koji traže financijsko rješenje u kratkom roku.

         
Ocjena: 4.8 / 5 (247 ocjena)

Home » Što je Ferratum