Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 22.04.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Sms pozajmica

Što je to sms pozajmica?

Došli ste do trenutka gdje vam očajno treba novac, a istražujući opcije koje su vam na raspolaganju naišli ste na riječ sms pozajmica. Zanima vas što je to i želite naučiti više? Svakako najprije morate znati što su pozajmice uopće. Zajam je jedan od najstarijih ugovora u pravu. To je ugovor u kojem zajmodavac daje određenu količinu novca ili drugih zamjenjivih stvari u vlasništvo zajmoprimcu, a zajmoprimac se obvezuje vratiti istu količnu novca ili stvari protekom određenog roka. Ako se taj ugovor sklapa uz određenu naknadu – kamatu, radi se o naplatnom zajmu. U suprotnom riječ je o besplatnom zajmu i on je također zakonit. Zajam tj. kredit, nadalje može biti namjenski i nenamjenski, kratkoročni i dugoročni itd. Sada kada to razumijete, lakše je objasniti što je sms pozajmica. Riječ je o brzim online kreditima, tj. kratkoročnom kapitalu koji se može dobiti iz usobnosti vlastitok doma slanjem smsa, tj. sklapanjem ugovora preko smsa.

Prednosti sms pozajmica

Prednosti sms pozajmica spram tradionalnih oblika sklapanja ugovora o kreditu u banci su mnoge. Znate i sami onaj užasan osjećaj kada se obučete spremni za odlazak u banku, zatim zapnete u gužbu na putu do banke, zatim u samoj banci čekate nekoliko sati, da bi napokon došli na red, gdje bi vam bahata službenica rekla da vam fali jedan papir. Sve navedeno možete izbjeći ako se odlučite za sms pozajmice. Ne morate gubiti svoje dragocijeno vrijeme već novac možete u kratkom roku dobiti iz udobnosti svog doma. Isto tako, izbjegavate ogromnu papirologiju koja vas je nervirala svo ovo vrijeme. Ipak, ono što se itekako treba istaknuti je sljedeće. Silna paprilogija u banci postoji s razlogom. Znajte da banci nije u interesu da vas zatrpa papirima, dapače, što im je usluga bolja, to će više ljudi htjeti uzimati njihove kredite, stoga im to ne ide u korist. Silna papirologija postoji da se zaštiti upravo vas. Stoga ako vas zanima sms pozajmica, svakako dobro istražite od koga uzimate kredit i koliko je pouzdana osoba koja vam sms pozajmice nudi.

Znate li kako funkcionira sms pozajmica?

Nakon što smo se upoznali sa svim zanimljivosima koje sms pozajmica nosi, moramo istražiti i kako konkretno funkcionira sms pozajmica. Ako vas zanima uzimanje kredita na taj način, svakako ćete htjeti znati sve o tom obliku sklapanja ugovora o kreditu prije nego li se odlučite za takav kredit. Najvažnija i najosnovnija karakteristika sms pozajmice je što su dostupne svima koji imaju mobitel. Proces igleda ovako: morate ispuniti aplikaciju online na web stranicama firme koja nudi takve kredite. To će načešće značiti da ispunite podatke s nekog osobnog dokumenta poput osobne iskaznice ili putovnice. Zatim će vam stići sms potvrde kojim će vas nadležno osoblje vertificirati. Što se tiče ostale dokumentacije, možda će vas tražćiti da uslikate neku od dokumentacije i pošaljete online putem. Svakako nećete trebati slati dokumentaciju poštom. Sam proces obrade podatataka može trajati i svega 15 minuta. Ipak, vi kao odgoran korisnik kredita ćete uzeti više vremena kako bi proučili sve ugovorne obveze, istražili zajmodavca i donijeli odgovornu odluku o kreditu.

         
Ocjena: 4.8 / 5 (177 ocjena)

Home » Sms pozajmica