Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 16.05.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Privatne pozajmice

Znate li što su privatne pozajmice?

Ako vam je zbog financijski brzog načina života zafalilo malo novčanog kapitala, vjerojatno ste krenuli razmišljati o uzimanju privatne pozajmice. Prilikom istraživanja koji sve krediti postoje, vjerojatno ste naišli i na razne privatzne pozajmicej. Znate li o čemu je riječ?

Da bi znali što su uopće pozajmice iz privatnog izvora, dobro bi bilo da razumijete što je uopće definicija kredita. Naime ekonomska pismenost jest jedan od dosta bitnih preduvjeta za uspješno i prije svega savjesno i sigurno sklapanje ugovora o kreditu. Upravo će znanje o vašim zakonskim pravima i obezama kao i znanje o ekonomskoj pozadini ugovora o kreditu omogućiti da prepoznate glavne mehanizme zaštite vaših prava. Ugovor o kreditu je prije svega pravni odnos i kao takav postoji već tisućama godina. Drugi naziv za njega je još zajam, a takav ugovor su sklapali stanovnici starog Rimai. To je ništa drugo nego ugovorni odnos u kojem zajmodavac daje određenu količinu novca ili drugih zamjenjivih stvari u vlasništvo zajmoprimcu, a zajmoprimac se obvezuje vratiti istu količnu novca ili stvari protekom određenog roka. Privatne pozajmice nisu ništa drugačije. Ono što svakako morate voditi računa je to da znate od koga ujzimate takve pozajmice, da se radi o osobi koja je naglasu po svojoj zakonitosti i savjesnosti poslovanja.

Koliko su brze privatne pozajmice?

Koliko ćete brzo dobiti privatne pozajmice je svakako jedan od jako razloga koji će pozitivno utjecat na vašu volju za sklapanje ugovora o kreditu baš kod te privatne osobe. Naime, jako užurban i financijski iscrpan način življenja koji je sve češći u današnje vrijeme nas često dovede u situacije u kojima nam je potrebna brza gotovina kako bi zadovoljili naše financijske potrebe. S obzirom da nemate puno vremena na raspolaganju koje možete uzaludno gubiti, često vam je potreban cash odmah. Za takve stvari su privatne pozajmice idealne Ipak, nemojte dopustiti da hitnoća i žurba u kojoj se trenutno nalazite dovede do neopreznog sklapanja ugovora o kreditu. Ako vas privlači kredit iz privatnog izvora, svakako najprije trebate proučiti razne ugovorne obveze koje ćete imati ako sklopite takav ugovor. To se odnosi na bitne sastojke ugovora (iznos kredita, kamatna stopa, rok otplate ili pak plaćanje određene naknade u slučaju produženja ugovora o kreditu). Točnije, ako postojinalnada za plaćanje zbog prekoračenja roka, nemote sklapati taj ugovor.

Jamstvo za privatne pozajmice

Naravno, ako imate dobra primanja, jasno je da vam onda ni ne trebaju privatne pozajmice. Dakle, vaša plaća naravno neće biti jedini faktor koji će podići vaš kreditni rating, nego će na to utjecati i razni drugi faktori poput npr. nekretnina koju imate, zatim vaše ponašanje kao dužnika odprije (npr. jeste li na vrijeme vraćali kredit i sl. ). Zajmodavac će vam dati privatne pozajmice nakon što ima sigurnost da će vam brzo odobriti kredit, a brže će odobriti kredit li i ako ponudite određena sredstva osiguranja kredita kao štoje npr. Jamac. Neovisno želite li osigurati dug s Zalogom, jamstvom, hipotekom ili pak bjanko zadužnicom morate znati sve o tom načinu osiguranja tražbine. Svakako bi vašeg zajmodavca trebala zanimati ta činjenica jeste li sposobni vraćati kredit. Ako ga tako nešto ne zanima, moguće da je riječ o prijevari nemojte sklapati ugovor u tom slučaju. Ako pak nije o tome riječ, i dalje postupajte s oprezom.

         
Ocjena: 4.5 / 5 (211 ocjena)

Home » Privatne pozajmice