Koji iznos trebate?

300 kn (39,82 €) 10000 kn (1.327,23 €)

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 8:30
Ukupan iznos za vraćanje:


Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 3000 kn (
398,17 ) na maksimalan rok do 30 dana!


Prednosti za stare (postojeće korisnike):
 nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne listePRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 6.000,00 kn (796,34 €) na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 6.104,40 kn (810,19 €), uz EKS 7,26%, iznos Premije 104,40 kn (13,86 €) te iznos mjesečne rate 1.220,88 kn (162,03 €) (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 15 dana. Maksimalni period otplate kredita: 365 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 7,61%, Fiksni tečaj konverzije: 1 € = 7.53450 kn
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Mladi u Hrvatskoj u puno su nepovoljnijem položaju nego njihovi kolege iz Europske unije. Nemaju iskustava, nemaju stalno zaposlenje, nemaju stalna primanja, ali imaju želje i zahtjeve kao i svi ostali. Žele putovati, kupovati poklone, istraživati nove izazove… Za sve to je potrebna i određena količina novčanih sredstava koja nažalost nije tako lako dostupna svima kada tek zakorače u poslovni svijet.

No, postoji rješenje i za to – banke i kreditne kuće su se prilagodile tržištu te su i ovoj skupini klijenata ponudile opcije za brz i efikasan pristup novčanim sredstvima. To su riješile pozajmicama za mlade. One su relativna novost koju je tržište objeručke prihvatilo čim su se pojavile.

Kakve su pozajmice za mlade u bankama?

Pozajmice za mlade se razlikuju od drugih kredita i pozajmica po tome što se većinom odnose na klijente do maksimalno 30 godina starosti. Karakteriziraju ih niže kamatne stope, a i instrumenti osiguranja plaćanja su nešto manje rigorozni. Banke ih odobravaju na temelju kreditne sposobnosti, a mnogi mladi nemaju dobre preduvjete što koči samu isplatu novca.

Kakve su pozajmice za mlade u kreditnim kućama?

Mnogi se zato odlučuju za pozajmice za mlade u kreditnim kućama. Njihovi su uvjeti fleksibilniji i ne oslanjaju se na kreditna izvješća, nego na financijsku urednost klijenata. Pozajmice za mlade oslanjaju se na manje iznose i kraći rok otplete što se toj dobnoj skupini iznimno sviđa jer ne žele dugoročne obaveze.

Pozajmice za mlade mogu dobiti svi oni koji imaju redovna primanja. Većinom su kratkoročne i pomažu klijentima da se na početku radnog vijeka odmah ne zadužuju na dulje vrijeme. Pozajmice za mlade dostupne su online putem što znači da nije potrebno dolaziti u poslovnicu da bi došli do novčanih sredstava. Normalno, potrebno je zadovoljite neke osnovne uvjete poput uredne financijske slike i aktivnog tekućeg računa koji nije u blokadi. Kompletna realizacija pozajmica za mlade ide preko interneta, a novac na račun sjeda u najkraćem mogućem roku.

Sve se to može obaviti samo s osnovnim dokumentima koje svatko od nas već ima doma, a to su osobna iskaznica i kartica tekućeg računa. Navedeni se dokumenti uploadaju na internetsku stranicu odabrane kreditne kuće i potom po pozitivnoj ocjeni ide realizacija pozajmica za mlade.

Što sve rješavaju pozajmice za mlade?

Novi mobitel, laptop, putovanja, polovni automobili, motocikl, tečaj za usavršavanje i još mnoštvo novčanih izdataka je lakše pokriti pozajmicama za mlade. Zato treba iskoristiti prednost trenutnih godina na najbolji mogući način jer banke i kreditne institucije zapravo pozajmicama za mlade pokušavaju nagraditi potencijal mladih klijenta te im omogućiti konkurentnije sudjelovanje u u društvu.

         
Ocjena: 4.8 / 5 (126 ocjena)

Home » Pozajmice za mlade