Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Ponedjeljak 15.07.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Posljednjih nekoliko godina Hrvatsku je zahvatio val iseljavanja. Procjenjuje se da je zemlju napustilo gotovo pola milijuna ljudi ponajviše mlade životne dobi. Hrvatski demografi već godinama upozoravaju kako trebamo nešto poduzeti u suprotnom ćemo za stog godina izumrijeti. No poticajne demografske metode ostale su većinom tek slovo na papiru. Pred izbore na veliko se raspravlja o tome kako povećati prirodni prirast i omogućiti mladim obiteljima normalan život, no poslije se to lako zaboravi. Spekulira se čak i o punoj plaći tijekom cijelog porodiljnog i rodiljnog dopusta, ali zasad nema potvrde o istom.

Što podrazumijeva status majke odgajateljice?

Mnoge su županije i gradovi odlučili poduzeti nešto sami i ne više čekati državu. Broj stanovnika pokušavaju podići raznim jednokratnim pomoćima, nižim cijenama stambenog prostora i posebnim mjerama za roditelje kao što je besplatni vrtić. Neki od njih otišli su korak dalje i omogućili su majkama s minimalno troje djece status majke odgajateljice. Majke odgajateljice u prosjeku dobivaju oko 500 eura neto svaki mjesec. Cilj ove demografske politike jest potaknuti mlade ljude da se odluče na zasnivanje obitelji. Novčana potpora uvjetovana je time djeca ne smiju ići u vrtić. Broj roditelja koji su se odlučili za ovu mjeru, raste iz dana u dan, osobito u gradu Zagrebu. Prema nekim procjenama, status majke odgajateljice uzela je svaka treća majka koja ima pravo na to.

Što su to pozajmice za majke odgajateljice?

No iako je 500 eura jedna od poželjnijih mjera stimuliranja mladih obitelji, najčešće nije dovoljna za financiranje višečlanog kućanstva. Troškovi života premašuju 900 eura i svakog dana rastu, unatoč pokušajima da se snize cijene hrane. Mnoge majke stoga pribjegavaju kreditima i pozajmicama ne bi li preživjele mjesec. Osobito kad su u pitanju izvanredni troškovi poput neplaniranih putovanja, zdravstvenih tegoba ili pak popravaka na automobili ili u kućanstvu. Banke majke odgajateljice ne prepoznaju kao potencijalne klijente, ali da tržište drugačije diše, znaju kreditne kuće. One su osmislile posebne pozajmice za majke odgajateljice. Radi se o pozajmicama namijenjenima majkama  odgajateljicama koje se izdaju u manjim iznosima i s kratkim rokom otplate.

Pozajmice za majke odgajateljice financijska su injekcija za izvanredne situacije

Zbog niskih primanja majke odgajateljice prerizična su skupina za banke, ali ne i za kreditne kuće. Kreditnim kućama najvažnije je da klijent ima uredne financije, odnosno da ima redovna primanja i uredno podmiruje sva svoja dugovanja. Pozajmice za majke odgajateljice osmišljene su za izvanredne situacije kad vam je potrebna financijska injekcija, a ne želite je tražiti od obitelji ili prijatelja. Njihova najveća prednost leži u minimalnoj birokraciji i kratkom roku otplate. Iako možda ne zvuči tako, kratak rok otplate pozajmice za majke odgajateljice je dobra stvar. Pozajmice za majke odgajateljice mogu se otplatiti u svega nekoliko rata i potom ponovno podići ako se javi potreba.

Kako do pozajmice za majke odgajateljice

Zahtjev za pozajmice za majke odgajateljice podnosi se isključivo preko interneta. Kreditne kuće posluju online tako da nema bespotrebnih odlazaka u poslovnicu. Dokumentacija je minimalna, a sastoji se od preslike osobne iskaznice i kartice tekućeg računa. Po potrebi neke kreditne kuće traže još i izvadak odnosno platne liste na kojima je vidljiva visina naknade.

         
Ocjena: 4.8 / 5 (213 ocjena)

Home » Pozajmice za majke odgajateljice