Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:24
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Tražite način kako doći do pozajmice u gotovini?

Pozajmice u gotovini pomogle su mnogima, mogu i vama! U trenucima kada su vaši računi sjeli na naplatu, prijeti vam blokada ili ovrha vrlo je važno djelovati brzo. Kada živite životom u kojem je vaš mjesečni budžet ograničen to može biti dosta frustrirajuće i teško. Pozajmice u gotovini olakšat će vam nenadane troškove i pružiti vam priliku da živite bez dugova. Ove pozajmice najviše će pomoći osobama koje su za svoju banku kreditno nesposobne i kojima je banka okrenula leđa.

Pozajmice u gotovini omogućuju vam ekspresnu isplatu.

Pozajmice u gotovini omogućit će vam isplatu novca na vaš tekući račun već za 15 minuta od dostave potpisane dokumentacije. Naše usluge su kratkoročne i s nama možete vrlo brzo otplatiti sve svoje dugove. Zatražite pozajmice do 12 rata i raspolažite s novcem onako kako vi to želite, bez pitanja i pravdanja.

Za pozajmice u gotovini pristupite online

Mi poslujemo isključivo online, tako da nam se možete obratiti putem kompjutera, tableta ili pametnog telefona bez obzira gdje se nalazite. Potrebna vam je samo pristup internetu. Uz naše usluge svaki klijent štedi svoje vrijeme i novac. Za dobivanje pozajmice u gotovini postavili smo minimalne uvjete i zahtjeve koje svaki klijent treba ispunjavati. Mi svoje klijente ne odbijamo tako lako. Online obrazac nalazi se na našoj stranici i vrlo je transparentan. Bez skrivanja i sitnih slova u svakom trenutku možete vidjeti iznos i troškove vračanja pozajmice u gotovini.

Do pozajmice u gotovini bez znanja roditelja i prijatelja.

Pitati prijatelje ili rodbinu za novac ponekad može izazvati neugodnosti i nelagodu. Situacije kada trebate novac su vrlo ozbiljne zato i mi njima pristupamo ozbiljno. U većini slučajeva morati ćete se pravdati i objašnjavati zašto vam je potrebna pozajmica, no mi vas nikada nećemo pitati privatne stvari. Podatke koje nam dostavite čuvamo i ne dijelimo s drugima, tako da vaši prijatelji i rodbina nikada ne moraju znati da ste posudili novac. Potpuno diskretno i u najkraćem vremenu zatražite svoju pozajmicu u gotovini preko interneta.

 

         
Ocjena: 4.9 / 5 (268 ocjena)

Home » Pozajmice u gotovini