Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:23
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Pozajmice Split

Online pozajmice Split

Split kao drugi najveći grad u Republici Hrvatskoj predstavlja zanimljivo tržište za razne kreditore i zajmodavce. Ti zajmodavci i kreditori, kako bi bili konkurentniji, u svojoj ponudi imaju online pozajmice Split. Ovom vrstom pozajmice žele privući što veći broj potencijalnih klijenata. Online pozajmice Split su idealno financijsko rješenje za sve Splićanke i Splićane, jer uz pomoć njih mogu na veoma jednostavan i brz način doći do dodatnog novca.

Kao što im i samo ime govori, ove pozajmice se mogu dobiti isključivo na online način. To podrazumijeva ispunjavanje online zahtjeva koji se nalazi na službenoj Internet stranici kreditora ili zajmodavca, kod kojeg ste se odlučili posuditi pozajmicu. Uz ispunjavanje zahtjeva, kreditori ili zajmodavci očekuju da ispunite određene uvjete, koji se jako malo razlikuju kod svih kreditora i zajmodavaca.

Naime, vrlo vjerojatno će vas tražiti tek minimalnu dokumentaciju uz navedeni zahtjev. Iznosi ove vrste pozajmica se kreću od 75 EUR do 4000 EUR.

Studentske pozajmice Split

Još jedna stvar zbog koje je Split interesantan velikom broju kreditora i zajmodavaca jest činjenica da je to sveučilišni grad u kojem živi i studira veliki broj studenta. Studenti, kao što se zna su grupa mladih ljudi od kojih većina voli trošiti novac. S obzirom da studenti teško mogu postići to da su financijski neovisni, studentske pozajmice Split su savršena prilika za njih da uspiju ispuniti sve svoje potrebe, bilo da je riječ o fakultetskim obvezama ili da je riječ o privatnim potrebama.

Studentske pozajmice Split su nenamjenske što znači da ih studenti mogu trošiti na što god požele. Na samim studentima je da pronađu kod koga žele posuditi pozajmicu. Važno je da prilikom ugovaranja uvjeta, točnije iznosa, roka otplate i visinu kamatne stope budu odgovorni i da to rade u skladu sa svojim financijskim mogućnostima, jer lako im se može dogoditi da se dovedu u situaciju da ne mogu na vrijeme otplaćivati dobivenu pozajmicu. Ukoliko se to dogodi kreditor ili zajmodavac koji im je dao pozajmicu može pokrenuti ovrhu i prisilno doći do svojih novaca.

Poslovne pozajmice Split

Osim navedenih stvari, Split je interesantan kreditorima i zajmodavcima i zbog svojeg turističkog značaja, koji utječe na to da u Splitu postoji veliki broj privatnih poduzetnika čije poslovanje direktno ili indirektno ovisi o turizmu. S obzirom da je turizam dinamična djelatnost, odnosno da se turistički trendovi stalno mijenjaju, splitski poduzetnici moraju stalno unaprjeđivati svoje poslovanje, kako bi i dalje bili konkurentni na turističkom tržištu.

Poslovne pozajmice Split za navedene poduzetnike predstavljaju brz izvor dodatnog novca, koji im je potreban za unaprjeđenje posla. Nadalje, poslovne pozajmice Split predstavljaju siguran izvor novca koji poduzetnici teško mogu sami osigurati, zbog preveliki fiskalnih troškova koje moraju plaćati državi. Ovu vrstu pozajmice poduzetnici mogu dobiti uz pomoć online prijave ili na način da direktno odu do poslovnice kreditora ili zajmodavca i tamo ispune zahtjev za dobivanje.

Osim minimalne dokumentacije, poduzetnici moraju dostaviti i dokaz da njihovo poslovanje nije blokirano. Kao i kod studentskih pozajmica i kod ove vrste pozajmica je važno da se otplaćuje na vrijeme, jer isto tako kreditori i zajmodavci mogu posegnuti za ovrhom, ako otplata ne bude na vrijeme.

         
Ocjena: 4.8 / 5 (113 ocjena)

Home » Pozajmice Split