Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Ponedjeljak 15.07.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Svaki mjesec kad na naplatu stignu sve moguće režije, a plaća i dalje stagnira, teško je ne pomisliti kako bi bilo dobro da imamo nekoliko tisuća eura sa strane. Međutim, rijetko tko uz minimalac može uštedjeti. Prosječna plaća za srpanj narasla je na 1000 eura, ali životni se troškovi i dalje kreću oko 700 eura. Porast je to u odnosu na prijašnje mjesece, ali pritom treba imati na umu da se radi o rastu uzrokovanim sezonskim zapošljavanjem. Nije to nimalo realna slika. Čak četvrtina umirovljenika prima 200 eura mirovine, dok svaki 20-i radnik u Lijepoj našoj zarađuje minimalac, odnosno 500 eura neto.

Poražavajuće su to činjenice pa ne čudi nimalo što su građani Hrvatske postali pravi čarobnjaci u preživljavanju. Ne samo da uspiju skrpati kraj s krajem već istovremeno školuju djecu i pomažu svojim roditeljima kojima ni 40 godina rada nije dovoljno da bi normalno živjeli u mirovini.

Kome je namijenjena pozajmica do 300 EUR?

Sve to nagnalo je kreditne kuće da u svoju paletu proizvoda uvedu pozajmice do 300 EUR. Riječ je o manjim svotama novca koje klijenti mogu otplatiti u kratkom roku. Kamata je najčešće niska jer se radi o kraćem periodu otplate što znači da klijent po isplati ukoliko se za tim javi potreba može ponovno podići pozajmicu do 300 EUR.

Manje pozajmice namijenjene je za hitne i nepredvidive situacije. Nije namjenska i klijent je može iskoristiti u bilo koju svrhu. Idealne su za sve koji ne žele tražiti novac od svoje obitelji i prijatelja jer im se ne da opravdavati zašto im je novac uopće potreban i na što su potrošili zarađeno. Odgovaraju i umirovljenicima koji zbog malih mirovina nisu najpoželjniji klijenti u bankama pa nisu ni u mogućnosti dignuti kredit ili zajam.

Kako do pozajmice do 300 EUR?

Kreditne kuće posluju isključivo preko interneta. Za razliku od banka, kompletno svoje poslovanje prebacile su na internet. A to u prijevodu znači da ne morate u poslovnicu ni za što, čak ni da biste predali zahtjev. Sve se to može obaviti iz udobnosti vlastitog doma pa čak i u vožnji tramvajem. Najvažnije je samo da imate dobru online vezu.

Dokumentacija potrebna za pozajmicu do 300 EUR je osnovna, preslika osobne iskaznice i kartice tekućeg računa. Nema potrebe za svim silnim potvrdama, zahtjevima i biljezima. Ugovor se skida direktno s internetskih stranica i klijent ga može na miru pročitati, pa i zatražiti savjet ukoliko je to potrebno. Kreditne kuće oslanjanju se na financijsku urednost klijenata i ne provjeravaju kreditnu sposobnost kao banke. Njima je najvažnije da klijent ima redovna primanja i da uredno podmiruje svoja dugovanja.

U istom danu do pozajmice do 300 EUR

S obzirom na to da se radi o manjim iznosima, pozajmica do 300 EUR najčešće se isplaćuje u najkraćem mogućem roku. Ovisno o kreditnoj kući, isplaćuje se najranije 15 minuta od podnošenja zahtjeva do najkasnije 24 sata od predaje zahtjeva. To je izuzetno važno u hitnim situacijama kada se ne želite okretati poznanicima za pomoć i želite svoje probleme riješiti što je prije moguće.

         
Ocjena: 4.7 / 5 (192 ocjena)

Home » Pozajmica do 300 EUR