Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:04
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Koliko krediti mogu biti povoljni govori i činjenica da ih se sve teže može podići. Ako ste barem jednom bili u banci onda znate o čemu pišemo. Iako će mnogi reći da povoljni krediti ne postoje, činjenica je da su mnogima pomogli. No, ponekad podići kredit može se pretvoriti u pravu noćnu moru. Papirologija, gubljenje vremena, razni biljezi, potvrde sve to običnom čovjeku oduzima energiju i strpljenje. Sigurni smo kako svi to žele izbjeći, pa i vi koji čitate ovaj članak.

Pitate li se kako doći do povoljnog kredita jednu stvar svakako morate znati. Mnogo je stvari koje utječu i ovise o tome dali će za vas kredit biti povoljan ili neće. Onome tko si može dozvoliti visoke kamatne stope i dugoročnu kreditnu otplatu vjerojatno će otplata kredita biti samo formalnost, no takvih je danas nažalost premalo. Većina građana nalazi se pred ovrhama i blokadama, s minimalnim plaćama i uvjetima rada gdje je sigurnost njihovog posla iz mjeseca u mjesec sve neizvjesnija. Takvi ljudi su u potrazi za povoljnim kreditima.

Za njih povoljni krediti mogu biti kratkoročni krediti do nekoliko tisuća eura. Kratkoročan kredit ulaže vam nadu i daje vam mogućnost brze otplate čime ćete vjerujemo zatvoriti svoj financijski problem, te u kratkom vremenu otplatiti ostatak kredita koji ste zatražili. Ipak povoljni krediti nisu za svakoga. Osobe koje su sklone većoj potrošnji novca mogu se vrlo lako naći u zabludi smatrajući kako će kreditima riješiti sve svoje probleme. Najčešće se dogodi to da im na kraju otplata kredita također postaje jedan od problema što im otežava ionako tešku financijsku situaciju.

Koliko god krediti bili ili ne bili povoljni ponekad su oni jedini izlaz da napravite ono zbog čega ste ga i zatražili. Bilo to za potrebe liječenja, starih računa, novog telefona, putovanja, popravka ili kupovinu vozila, adaptaciju stana … Krediti su ti koji će vam omogućiti toliko potrebnu gotovinu koju možete trošiti bez da se ikome pravdate.

Kredite Ferratum Banke koriste mnogi

Da su krediti Ferratum Banke nadaleko poznati u Hrvatskoj i svijetu znaju gotovo svi. No, da li znate kako se brzo i jednostavno mogu ti isti krediti i zatražiti? Ferratum prati trendove, a danas su povoljni krediti oni krediti koje možete zatražiti bilo kada i bilo gdje. Upravo ovdje se ističu usluge Ferratum Banke koje dokazuju njezinu profesionalnost u poslovanju sve većim brojem korisnika kako u Hrvatskoj tako i u ostatku EU i svijeta.

Čiji je kredit povoljan, a čiji nije smiješno je uopće i govoriti jer svaki kredit ima svoje uvjete koje naravno trebate zadovoljiti želite li novac na svom računu. Ferratum Banka vam nudi minimalne uvjete uz samo osnovnu dokumentaciju čime štedite i vrijeme i novac. Obratite nam se s punim povjerenjem i zatražite našu uslugu online već dana. Radujemo se poslovanju s vama i stvaranju partnerskog odnosa na obostrano zadovoljstvo.

         
Ocjena: 4.6 / 5 (268 ocjena)

Home » Povoljni krediti