AKCIJA! BESPLATAN kredit za NOVE korisnike do 400 € sa rokom otplate do 30 dana. Bez naknada, jamca i skrivenih troškova. Posudiš 400 € - vratiš 400 €

Koji iznos trebate?

50 € (376,73 kn) 4000 € (30138 kn)

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 14:08
Ukupan iznos za vraćanje:


Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € (3.013,8 kn) na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne listePRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 € (7.534,5 kn) na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.017,10 € (7.663,33 kn), uz EKS 7,13%, iznos Premije 17,10 € (128,09 kn) te iznos mjesečne rate 203,42 € (1.532,67 kn) (5 rata). Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 7,15%, Fiksni tečaj konverzije: 1 € = 7.53450 kn
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Potreban mi je novac na zajam

Koliko puta ste gledali u prazninu i priznali sami sebi da vam je potreban novac na zajam. Nerijetko sa životnim situacijama i događajima ne možemo upravljati. Pokvarila vam se perilica, hitno trebate popraviti vozilo, platiti troškove liječenja ili možda želite iznenaditi voljenu osobu, kupiti joj prsten, odvesti na romantično putovanje … Sve su to stvari koje iziskuju novac iz vašeg džepa. No što ako u tom trenutku nemate novaca?

Potreban mi je novac na zajam danas

Većina nepredvidivih situacija traži od vas da hitno platite račune, stare režije, opomene pred ovrhu i slično. To su trenuci kada bi bilo najbolje imati gotovinu pored sebe no kako doći do novca odmah? U radnom ste odnosu? Primate redovito mirovinu i niste stariji od 80 godina? Nemate zaštićen ili blokiran račun? Onda ste izvrstan kandidat da dobijete novac već danas. Novac na zajam se isplaćuje isključivo na vaš tekući račun, bez ikakvih prevara i skrivanja. Mi ne poslujemo na ruke!

Novac na zajam bez pravdanja

Bojite li se da ćete trebati pravdati na što trošite novac, u krivu ste. Kod nas postoji maksimalna diskrecija gdje svoje klijente nikada ne pitamo pitanja poput onih koje bi vas mogli pitati drugi. Nama nije važno na koga i za što ćete potrošiti novac. Ono što je bitno u cjelokupnom poslovanju je to da vraćate svoje rate na vrijeme kako bi ste i u budućnosti mogli računati na naše usluge.

Potreban mi je novac na zajam bez provjera

Naravno mi vas nećemo provjeravati ali uvjete našeg poslovanja morate zadovoljiti kako bismo sklopili posao na obostrano zadovoljstvo. Mi svoje klijente ne mučimo gomilom nepotrebne papirologije, javnim bilježnicima, ne trošimo im vrijeme i novac samo zato da bi nam se mogli obratiti i zatražiti svoj zajam. Onda kada kažete potreban mi je zajam, sjetite se nas jer mi klijentima ne okrećemo leđa, kod nas nema sitnih slova i skrivenih rečenica. Ne želimo poslovati s ciljem da varamo već da uistinu pomažemo.

Potreban vam je novac na zajam do nekoliko rata?

Odlično, jer mi vam onda možemo pomoći. Odobravamo zajam u iznosu od 75 EUR do 4000 EUR s rokom otpale do 18 mjeseci Zajam vam može pomoći da u jednom danu dobijete novac direktno na svoj račun i upravljate njime za svoje potrebe. Više se nikada ne trebate pitati i govoriti drugima potreban mi je novac na zajam danas. Obratite nam se s povjerenjem.

         
Ocjena: 4.5 / 5 (239 ocjena)

Home » Potreban mi je novac na zajam