Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:04
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Posudi novac

Posudi novac onda kada vam je potreban, a ne kada ti se banka smiluje

Ključ uspjeha svega u ljudskom životu je u rečenici: “Učini pravu stvar, u pravo vrijeme, na pravom mjestu”. Ako ne znate gdje i kako nabaviti novac odmah, obilazit ćete banke i šaltere, gubiti vrijeme i živce i skupljati odbijenice odmah ili nakon neizvjesnog čekanja na odobrenje i bankarskog otezanja i odugovlačenja. Posudi novac onda kada vam je potreban, a ne kada ti se banka smiluje, a to možeš jedino kod nezavisnih kreditnih kuća, agencija ili ovlaštenih privatnih pozajmljivača. Posudba je moguća online putem, sms-om, e-mailom ili telefonom, a oni koji prvi put posuđuju novac imaju pravo na beskamatnu posudbu na 30 dana, što znači da u zadanom roku vraćate točno koliko ste posudili i ni jednu lipu više, bez ikakvih troškova po posudbi. Posudi novac bez papirologije, birokratskog kompliciranja, žigova, potpisa i ovjera, na lak, jednostavan, siguran, povoljan i brz način s isplatom odmah i s razumnim rokom otplate kroz prihvatljive mjesečne rate otplate.

Posudi novac, obrati se sigurnoj i nezavisnoj kreditnoj kući koja ima najpovoljnije kamate i rokove otplate

U vremenima kada većini ljudi novčana situacija nije baš sjajna, kada vam ni prijatelji, rodbina, dobri znanci i kolege nemaju neke financijske zalihe, kada banke pooštravaju svoje kreditne uvjete i traže sve više garancija za kredit, čak i ako ste kreditno sposobni, kada vas ipak na kraju stave na listu kreditno nesposobnih, u takvim vremenima online brza gotovina je često jedini spas kada upadnete u novčane nevolje. Posudi novac, obrati se sigurnoj i nezavisnoj kreditnoj kući koja ima najpovoljnije kamate i rokove otplate, bilo da si u privremenoj ili povremenoj besparici, drži se pozajmljivača koji su svojom efikasnošću i poslovnošću već stvorili ugled i poslovni rejting. Posudi novac u sigurnoj i pouzdanoj kući novca u kojoj se možeš dogovarati prema svojim trenutnim potrebama i mogućnostima otplate. Internet je džungla, ponuda za kredite, zajmove i pozajmice je jako puno, nemojte se zaletjeti, informirajte se o svim uvjetima pozajmljivanja, da možete normalno živjeti uz otplatu posuđenog iznosa.

Posudi novac odmah, ali pripazite na kamate, koliko posuđujete, a koliko dobivate na ruke, koliki su rokovi otplate i mjesečne rate

Kod online kredita, zajmova i pozajmica čarobne riječi koje imaju momentalni učinak su; “isplata odmah” i lako vas navedu da se zaletite na prvu ponudu. Posudi novac odmah, ali pripazite na kamate, koliko posuđujete, a koliko dobivate na ruke, koliki su rokovi otplate i mjesečne rate, sve su to momenti koji određuju cijenu novca koji posuđujete. Kao i bankarski krediti i posudba u nezavisnim kreditnim kućama ili kod ovlaštenih privatnih pozajmljivača, posuđeni novac na određeni rok ima svoju cijenu. Posuđujte kod kreditnih kuća koje nude najpovoljnije uvjete. Informirajte se, svi ozbiljni pozajmljivai imaju svoje službene web stranice na kojima su uvjeti pozajmljivanja javno i detaljno predstavljeni i dostupni su svima koji su u potrazi za gotovinom. Posudi novac pametno, razborito, informirano kod provjereno sigurnih nezavisnih kreditnih kuća, koje dugo posluju i drže i do svog ugleda, ali i do dobrobiti svojih korisnika, jer samo zadovoljni korisnici podižu poslovni rejting na kreditnom tržištu.

         
Ocjena: 4.6 / 5 (211 ocjena)

Home » Posudi novac