Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Ponedjeljak 15.07.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Posudba novaca Zagreb

Posudba novaca Zagreb, iako ne živite skupo, ipak ste se našli u situaciji da trebate brzu gotovinu za osnovne životne potrebe

Zaposleni ste, ne luksuzirate se u ničemu, razborito trošite koliko imate, ipak sve teže spajate kraj s krajem. Posudba novaca Zagreb, iako ne živite skupo, ipak ste se našli u situaciji da trebate brzu gotovinu za osnovne životne potrebe i zbilja trebate hitnu gotovinu da se ne nađete u skupini otpisanih, ovršenih i blokiranih. Već otplaćujete bankarski kredit i znate da u banci novi kredit nećete dobiti, prijatelji i rodbina su vam u sličnoj situaciji i ne znate kome se obratiti. U stresu ste, mući vas nesanica jer od briga ne možete zaspati i krajnje je vrijeme da nađete neko brzo i efikasno rješenje. Posudba novaca Zagreb je brza, efikasna, sigurna i povoljna. Ljudima poput vas su nebankarske kreditne kuće i ovlašteni privatni pozajmljivači jedina prilika da egzistenciju održite bez ovrha i blokada i da sebe održiti na površini, da vas životne oluje i nevere ne potope, vama je posudba uvjet opstanka.

Posudba novaca Zagreb, nemate dovoljno novca ni za svakodnevne potrebe, a sad još i iznenadno vjenčanje

Krparite iz dana u dana, financijska nit vam je puna čvorova, nastavaka i navezaka. Uz stalni posao koristite svaku priliku da zaradite i nešto sa strane ne bi li stabilizirali svoju financijsku situaciju, ali vam kojekakve neprilike, iznenađenja i događaji stalno mrse račune i kvare kućnu matematiku. Te kvarovi, te djeca, svaki čas netko ostane bez posla, te bolest u obitelji, te smrtni slučajevi, sve se to pojavljuje i smjenjuje brže od priljeva nekog stalnog i povremenog novca. Posudba novaca Zagreb, nemate dovoljno novca ni za svakodnevne potrebe, a sad još i iznenadno vjenčanje, ma u redu je to i nije da se ne veselite ženidbi vlastitog sina ili udaji vlastite kćeri, ali kako napraviti svadbu da se ne osramotite. Zatraženi kredit u banci su vam već odbili, ni vaša djeca ne mogu dobiti kredit jer rade na određeno vrijeme i što sad? Posudba novaca Zagreb nudi brzo gotovinsko rješenjeza sve vaše probleme.

Posudba novaca Zagreb, brza online gotovina koju možete zatražiti i sms-om, e-mailom ili telefonom, u svako doba

Nebankarske kreditne kuće, agencije i ovlašteni privatni pozajmljivači održavaju na životu sve one kojima kruta bankarska pravila zatvaraju vrata pred nosom. Internetski krediti zajmovi i pozajmice pomažu preživjeti sve financijske brodolome u životu pojedinaca kojima su svi okrenuli leđa. Posudba novaca Zagreb, brza online gotovina koju možete zatražiti i sms-om, e-mailom ili telefonom, u svako doba, ovakva dostupnost vam pomaže da brzo, lako i jednostavno zatražite i brzo dobijete točan iznos novca koji trebate, pod povoljnim uvjetima, na razuman rok otplate koji vaš kućni budžet može podnijeti a da vam normalan život ne bude bitno narušen. Posudba novaca Zagreb posluje vrhunski profesionalno, efikasno i brzo, s povoljnim kamatama i podnošljivim mjesečnim ratama otplate. Korisnici koji prvi put posuđuju imaju pravo na beskamatnu posudbu na 30 dana, što znači da u zadanom roku vraćaju točno toliko koliko su posudili i ni lipu više i bez ikakvih skrivenih troškova po takvoj posudbi.

         
Ocjena: 4.9 / 5 (265 ocjena)

Home » Posudba novaca Zagreb