Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 22.04.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Dugi redovi, sati provedeni u čekanju, skupljanje već stote po redu potvrde… – ako vam se ovaj scenarij mota po glavi kad razmišljate o posuđivanju novca, možete na njega slobodno zaboraviti. Financijske usluge preselile su se na internet i njima se može trgovati na jednak način kao s odjećom, obućom ili dodacima. Osim banaka, pioniri u tome su kreditne kuće koje su svoje cjelokupno poslovanje prebacile online i time olakšale dobivanje pozajmice, zajma ili kredita.

No treba biti oprezan kod traženja odgovarajuće kreditne kuće. S njima se posluje na jednak način kao i s bankama. Nakon što ste izabrali kreditnu kuću, preko njezinih online stranica možete podnijeti zahtjev za zajmom preko interneta.

U svojoj paleti proizvoda kreditne kuće imaju osobni zajam online, koji se kako mu samo ime govori, dobiva preko interneta. Isplata novca ide najkasnije u roku od 24 sata od podnošenja zahtjeva. To znači da novac sjeda u minimalnom roku što je osobito važno u nepredvidivim situacijama koje iziskuju trenutno rješenje.

Postupak dostavljanja dokumentacije za online zajam u Hrvatskoj je brz i lak. Za odobrenje nisu potrebne ni ovjera kod javnog bilježnika.

Online zajmovi u Hrvatskoj isplaćuju se u eurima

Osobni zajam online isplaćuje se u eurima. Ovaj način kreditiranja u domaćoj valuti postao je sve popularniji, naročito nakon afere sa švicarskim frankom. Euro je relativno stabilan i nema nekih većih kolebanja koje bi uzrokovale povećanje kamatne stope zbog čega uzimanje kredita, zajmova i pozajmica u domaćoj valuti raste.

S obzirom da se radi o zajmu, rok otplate je kratak s mogućnošću od 5 rata maksimalno. Samim time troškovi zajma su minimalizirani. To znači da što je brži rok otplate, klijent će u kraćem roku biti u mogućnosti ponovno uzeti brzi zajam. Prednost ove vrste zajma je osim brzine i ta što se najčešće odobrava bez ikakvog instrumenata osiguranja i garancije. To znači da nije potrebno zalagati nekretninu ni pokretninu.

Kod online zajma u Hrvatskoj ne provjerava se kreditna sposobnost

Kreditne kuće ne provjeravaju kreditnu sposobnost klijenata, što znači da zahtjev za osobnim zajmom online mogu podnijeti svi ljudi, bez obzira na vrstu zaposlenja. A to je ujedno prva stvar na temelju čega banka makne dobar dio ljudi s liste potencijalnih kandidata za zajam. Mogu ga zatražiti i osobe evidentirane u registrima dužnika, pa čak i oni koji se zbog minimalnog duga nalaze na crnoj listi neplatiša. Važno je samo da podnositelj zahtjeva za zajmom ima otvoren tekući račun na kojem se vidi da ima redovita primanja u obliku plaće ili mirovine. Račun ne smije biti blokiran niti zaštićen, odnosno treba biti vidljivo da klijent uredno podmiruje svoja dugovanja.

         
Ocjena: 4.6 / 5 (288 ocjena)

Home » Online zajmovi u Hrvatskoj