Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Ponedjeljak 20.05.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Online krediti za nezaposlene

Online krediti za nezaposlene kao opcija

Ako ste otpušteni, nalazite se između poslova ili se borite za pronalazak zaposlenja, i dalje vam treba novac za život. Isto vrijedi za one s niskim primanjima ili koji primaju beneficije koji smatraju da su izdaci veći od onoga što dolazi. Istražite opcije koje vam pružaju online krediti za nezaposlene. Posudba može ponuditi odgodu, ali o tome treba dobro razmisliti jer riskirate upadanju u dugoročniji dug. Ovdje gledamo možete li dobiti zajam, dostupne su različite vrste i kakvi će biti uvjeti. Mogu li dobiti kredit ako sam nezaposlen? Online kredit možete dobiti ako ste nezaposleni – ali to će biti teže nego ako imate posao. Mnogo banaka i bankarskih društava odbit će vam ponuditi kredit ako niste u redovnom plaćenom poslu. Da biste pronašli zajam, vjerojatno ćete se morati obratiti specijalnom zajmodavcu koji naplaćuje veće kamate. Mogu li dobiti kredit bez prihoda? Online krediti za nezaposlene se nude pod uvjetom da će zajmoprimac moći otplaćivati ​​dug prema predviđenom roku. Zajmodavci vjeruju da su što je vaša financijska situacija bolja, veća je vjerojatnost da ćete ih otplatiti – što povećava šanse da vam se ponudi niska kamatna stopa. Možda ćete i dalje moći dobiti kredit ako nemate redovnih prihoda, ali gotovo sigurno ćete se suočiti s višim kamatnim stopama – jer je rizik da odustanete od kredita veći.

Online krediti za nezaposlene i kako doći do njih

Ako imate niske prihode, poboljšanje kreditne ocjene najbolji je način za povećanje šansi za dobivanje zajma. To možete učiniti na nekoliko načina. Dodajte svoje ime u birački spisak (putem lokalnih vlasti) kako bi zajmodavci mogli provjeriti vaše osobne podatke. Razdvojite zahtjeve za kredit. To su zabilježene u vašem kreditnom izvješću, pa ako se prijavite nekoliko puta uzastopno, vaš će kreditni rezultat biti oštećen. Uvijek izvršite otplate nepodmirenih dugova na vrijeme. Nedostatak plaćanja oštetit će vašu kreditnu ocjenu, ali praćenje otplate treba je poboljšati. Uzimanje kreditne kartice graditelja kredita i potpuno isplaćivanje salda svakog mjeseca može pokazati zajmodavcima da se možete odgovorno nositi s kreditom Da biste izbjegli daljnje oštećenje kreditne ocjene prilikom prijave, upotrijebite provjeru uvjeta. Odgovorit ćete na nekoliko izravnih pitanja o vašoj financijskoj situaciji, a mi ćemo vam pokazati samo kredite za koje ćete vjerojatno biti prihvaćeni. To znači manje šanse da ćete biti odbijeni i neće imati mrlje na vašoj kreditnoj ocjeni. Jer takav je postupak kada su online krediti za nezaposlene u pitanju. Prije nego što se prijavite za kredit, trebali biste biti realni s tim koliko možete posuditi – i možete si priuštiti povrat svakog mjeseca. Odvojite vrijeme za sastavljanje proračuna, pogledajte gdje novac ulazi i odlazi i vidite gdje možete uštedjeti. Zatim si postavite nekoliko teških pitanja koliko ćete si moći priuštiti pri mjesečnoj otplati zajma imajući na umu da mogu nastati drugi neočekivani troškovi. Možete olakšati mjesečni teret podnošenjem zahtjeva za ono što nude online krediti za nezaposlene na dulji period, ali na kraju ćete dugoročno platiti više.

Online krediti za nezaposlene dobre i loše strane

Podizanje kredita s fiksnom kamatnom stopom znači da znate kada i koliko morate platiti, što vam može pomoći u skladu s tim i kakvi online krediti za nezaposlene su vam ponuđeni. Općenito možete odabrati koliko vam vremena treba vratiti. Duži rok znači niže mjesečne otplate, ali sve više kamate. Ako imate više nepodmirenih dugova, zajam vam može omogućiti da ih konsolidirate po nižoj kamatnoj stopi, čineći otplate lakšim za upravljanje i pružajući vam veće šanse za naplatu onoga što dugujete. Možete potrošiti zajam kako god želite, što nije uvijek slučaj kada koristite alternative poput kreditnih kartica ili online krediti za nezaposlene. Kad se vratite na posao, trebali biste imati koristi od zdravijeg stanja na računu svakog mjeseca. Većina zajmova dat će vam mogućnost da preplatite do određenog iznosa, što vam omogućuje brže otplaćivanje duga. Ali provjerite uvjete i odredbe. Obično ćete morati platiti višu kamatnu stopu od nekoga ko je zaposlen sa stalnim primanjima. Podizanje zajma povećat će vaš teret duga, potencijalno opterećujući vaše financije, a ako postanete nesposobni podmiriti otplate, suočit ćete se s kaznama i štetom na kreditnom rezultatu.

         
Ocjena: 4.6 / 5 (121 ocjena)

Home » Online krediti za nezaposlene