Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Ponedjeljak 15.07.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Online krediti bez odlaska u banku sve su popularniji među građanima i to iz više razloga. Kao prvo ova vrsta kreditiranja često je brza, štedi vaše vrijeme, novac, a uvjeti za dobivanje kredita su minimalni. To i ne čudi zašto su internet i druge medije preplavili oglasi za online kredite bez odlaska u banku. Oduvijek smo sanjali i težili tome da novac možemo zatražiti iz topline svoga doma. Napredak tehnologije i unaprijeđenje bankarskih usluga upravo nam je to i omogućil. Zahvaljujući novim svjetskim trendovima, ovaj trend je unazad nekoliko godina došao i kod nas te se pokazao kao pun pogodak.

Kome pomažu online krediti bez odlaska u banku

Online krediti bez odlaska u banku ponajviše pomažu osobama kojima je vrijeme sve, prezaposlenima kao i umirovljenicima koji se teško kreću. Životni tempo i način na koji funkcioniramo je toliko nepredvidiv da nikada ne znamo što nam nosi sljedeći sat, dan ili mjesec. Sigurni smo kako barem želite imati financijski oslonac u slučaju da vam se dogode neki nepredvidivi troškovi.

Stari računi, registracija, popravak vozila, izleti, putovanja, rođendani i slavlja … sve su to stvari koje iziskuju novac. No što ako u tom trenutku nemamo novaca? Tada vam mogu pomoći naši online krediti bez odlaska u banku. Ove kredite odobravamo do 4000 EURi isplačujemo ih direktno na vaš tekući račun.

Kako do online kredita bez odlaska u banku

Da bi ste zatražili online kredit vaš tekući račun ne smije biti blokiran niti zaštićen što je jedan od preduvjeta kako biste poslovali s nama. Krediti bez odlaska u banku mogu vam biti isplaćeni već za 15 minuta od dostave potpisane dokumentacije. Dobro je znati da se imate na koga osloniti kada vam drugi okrenu leđa.

Mi poslujemo diskretno i profesionalno trudeći se sve naše usluge prilagoditi vašim potrebama. Online krediti bez odlaska u banku mogu se zatražiti putem tableta, kompjutera ili mobitela u samo nekoliko klikova pritom dostavivši samo osnovne podatke.

Online krediti bez odlaska u banku do 18 rata

Izbjegnite tako duga čekanja, redove, gužve i silnu papirologiju koja vam je trebala kako bi ste zatražili nekoliko tisuća eura. Kratkoročna usluga kreditiranja znači da možete zatražiti kredit do najviše 18 mjesečnih rata. Tako ćete vrlo brzo otplatiti svoje troškove i ponovno biti financijski neovisni.

Muči vas stari kredit, minus na tekućem računu ili želite prijevremeno otplatiti dugovanje po svojim kreditnim karticama? Online krediti bet odlaska u banku pravo su rješenje kojim ćete postići svoj cilj. Čak i onda ako ne zadovoljavate sve uvjete koje morate kod svoje banke kao npr nedovoljna visina primanja ili posao koji bi trebao biti na neodređeno.

Potražite financijski savjet i pomoć kod nas te se uvjerite u korektan poslovni odnos koji imamo prema svim našim klijentima.

         
Ocjena: 4.9 / 5 (122 ocjena)

Home » Online krediti bez odlaska u banku