Koji iznos trebate?

300 kn (39,82 €) 10000 kn (1.327,23 €)

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 01.12.2022 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:


Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 3000 kn (
398,17 ) na maksimalan rok do 30 dana!


Prednosti za stare (postojeće korisnike):
 nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne listePRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 6.000,00 kn (796,34 €) na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 6.104,40 kn (810,19 €), uz EKS 7,26%, iznos Premije 104,40 kn (13,86 €) te iznos mjesečne rate 1.220,88 kn (162,03 €) (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 15 dana. Maksimalni period otplate kredita: 365 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 7,61%, Fiksni tečaj konverzije: 1 € = 7.53450 kn
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Online krediti bez odlaska u banku sve su popularniji među građanima i to iz više razloga. Kao prvo ova vrsta kreditiranja često je brza, štedi vaše vrijeme, novac, a uvjeti za dobivanje kredita su minimalni. To i ne čudi zašto su internet i druge medije preplavili oglasi za online kredite bez odlaska u banku. Oduvijek smo sanjali i težili tome da novac možemo zatražiti iz topline svoga doma. Napredak tehnologije i unaprijeđenje bankarskih usluga upravo nam je to i omogućil. Zahvaljujući novim svjetskim trendovima, ovaj trend je unazad nekoliko godina došao i kod nas te se pokazao kao pun pogodak.

Kome pomažu online krediti bez odlaska u banku

Online krediti bez odlaska u banku ponajviše pomažu osobama kojima je vrijeme sve, prezaposlenima kao i umirovljenicima koji se teško kreću. Životni tempo i način na koji funkcioniramo je toliko nepredvidiv da nikada ne znamo što nam nosi sljedeći sat, dan ili mjesec. Sigurni smo kako barem želite imati financijski oslonac u slučaju da vam se dogode neki nepredvidivi troškovi.

Stari računi, registracija, popravak vozila, izleti, putovanja, rođendani i slavlja … sve su to stvari koje iziskuju novac. No što ako u tom trenutku nemamo novaca? Tada vam mogu pomoći naši online krediti bez odlaska u banku. Ove kredite odobravamo do 6000 kuna i isplačujemo ih direktno na vaš tekući račun.

Kako do online kredita bez odlaska u banku

Da bi ste zatražili online kredit vaš tekući račun ne smije biti blokiran niti zaštićen što je jedan od preduvjeta kako biste poslovali s nama. Krediti bez odlaska u banku mogu vam biti isplaćeni već za 15 minuta od dostave potpisane dokumentacije. Dobro je znati da se imate na koga osloniti kada vam drugi okrenu leđa.

Mi poslujemo diskretno i profesionalno trudeći se sve naše usluge prilagoditi vašim potrebama. Online krediti bez odlaska u banku mogu se zatražiti putem tableta, kompjutera ili mobitela u samo nekoliko klikova pritom dostavivši samo osnovne podatke.

Online krediti bez odlaska u banku do 5 rata

Izbjegnite tako duga čekanja, redove, gužve i silnu papirologiju koja vam je trebala kako bi ste zatražili nekoliko tisuća kuna. Kratkoročna usluga kreditiranja znači da možete zatražiti kredit do najviše 5 mjesečnih rata odnosno 150 dana. Tako ćete vrlo brzo otplatiti svoje troškove i ponovno biti financijski neovisni.

Muči vas stari kredit, minus na tekućem računu ili želite prijevremeno otplatiti dugovanje po svojim kreditnim karticama? Online krediti bet odlaska u banku pravo su rješenje kojim ćete postići svoj cilj. Čak i onda ako ne zadovoljavate sve uvjete koje morate kod svoje banke kao npr nedovoljna visina primanja ili posao koji bi trebao biti na neodređeno.

Potražite financijski savjet i pomoć kod nas te se uvjerite u korektan poslovni odnos koji imamo prema svim našim klijentima.

         
Ocjena: 4.9 / 5 (122 ocjena)

Home » Online krediti bez odlaska u banku