Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 20.04.2024 u 09:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Hrvati idu u korak s trendom kad su u pitanju kreditne kartice. Procijenjuje se da svaki građanin Hrvatske ima barem dvije kreditne kartice. Što bi značilo da u Lijepoj našoj ima dvostruko više kreditnih kartica nego stanovnika. Najveći dio, sudeći po istraživanju Hrvatske narodne banke, čine debitne kartice s kojih se novac po plaćanju odmah skida. Ali u porastu je i korištenje kreditnih kartica, što je u skladu s porastom korištenja omiljene plastike u cijeloj Europi. Kreditne kartice postaju sve popularnije zbog mogućnosti otplate na rate. Posebnu privlačnost te kartice imaju jer postoji i opcija beskamatnog plaćanja.

Kreditne kartice olakšavaju kupovinu pogotovo onu u zadnji čas, ali to i znači manje kontrole nad troškovima. Novac fizički ne nestaje iz novčanika pa nije lako pratiti troškove koji su se stvorili na bankovnom računu. Zbog toga se dugovi i gomilaju.

Online krediti bez kreditnih i dugih kartica: Sve prednosti i mane

Dobra strana kreditnih kartica jest ta što klijent može dobiti kredit na njih. No ono što klijenti smatraju jednom od najvećih mana te vrste kreditiranja jesu visoke kamatne stope. Novac je brzo dostupan, ali je kamata koju klijent treba vratiti toliko visoka da velik broj ljudi odsutaje od te opcije. Povoljnija opcija su krediti bez kreditnih kartica za koje su kamate puno niže i povoljnije. Samim time klijent ih lakše otplaćuje i u slučaju potrebe prije će se ponovno odlučiti za njih nego za bilo koju drugu opciju.

Kredite bez kreditnih kartica u svojoj ponudi imaju kreditne kuće. One klijentima omogućuju lakši pristup novcu, a sve to legalnim putem i bez sitnih slova. I na to treba pripaziti prilikom uzimanja kredita bez kreditnih kartica jer bi se u suprotnom mogli naći u pravnoj zavrzlami koja ne ostavlja traga.

Online krediti bez kreditnih i dugih kartica dostupni su svim zaposlenima

Kreditne kuće ne provjeravaju kreditnu sposobnost klijenta odnosno mogućnosti da klijent dobije kredit te da ga uz kamate otplati u roku utvrđenom ugovorom o kreditu. No pazi se na urednost plaćanja klijenta što podrazumijeva redovita primanja i uredno podmirenje dugovanja. Klijent koji traži kredite bez kreditnih kartica treba imati uredan račun, što podrazumijeva da su svi oni koji imaju zaštićen ili blokiran račun isključeni zato što uplata na taj račun nije moguća.

Online kredite bez kreditnih i dugih kartica mogu zatražiti svi građani stariji od 18 godina. Bilo da su to zaposlenici, umirovljenici do 80 godina. Radi se o gotovinskim kreditima koji nisu namjenski pa ih klijent može utrošiti po vlastitom nahođenju u bilo koju svrhu. Krediti bez kreditnih kartica najčešće se odobravaju na kraći rok dospijeća zato što se prvenstveno radi o manjim svotama novca. Ovisno o tome je li plan otplate kraći, onda su i troškovi vraćanja kredita manji. Što je otplatni plan duži, to su i troškovi vraćanja kredita veći.

         
Ocjena: 4.9 / 5 (271 ocjena)

Home » Online krediti bez kreditnih i dugih kartica