Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 18.05.2024 u 09:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Oglasi za zajam po vašoj mjeri

Oglasi za zajam su najčešće online oglasi, oglasi u obliku newslettera ili klasičnih letaka koje dobivate na kućna vrata. Važno je napomenuti kako naši oglasi za zajam ne predstavljaju samo obične brojeve i slova već je to usluga koja je pomogla mnogim građanima, pa tako može pomoći i vama. Dolaskom u Hrvatsku prilagodili smo se tržištu i ljudima koji su novčanim problemima. Prije svega nama je cilj pomoći svakome tko ne vidi izlaz iz nepovoljne financijske situacije.

Usluge koje Vam nudimo su provjerene i prije svega sigurne za korištenje, bez sitnih slova i rečenica na osnovu kojih bi ste mogli biti prevareni. Nama nije cilj varati klijente već stvoriti dugoročnu suradnju na obostrano zadovoljstvo. U slučaju da želite stupiti s nama u kontakt to možete učiniti bilo kada putem telefona, tableta ili računala..

Oglasi za zajam na 12 rata

Možda će vam se na prvu činiti kako je to nedovoljno vremena da otplatite svoje dugove, ali što je kraći period to ćete se brže riješiti svojih dugova. Brinu li vas stari računi, popravak vozila, registracija, školarina za djecu i slično, imate priliku doći do gotovine u svega nekoliko klikova mišem. Neke od naših usluga su nove i inovativne. Kako stalno unaprjeđujemo poslovanje tako smo stvorili uslugu sms kredita koju možete koristiti nakon prve otplate zajma preko interneta.

Ne nosite teret na leđima razmišljajući kako doći do novca. Spavajte mirno znajući da možete otplatiti svoje dugove na vrijeme!

Do zajma novca i dodatnog osiguranja

U našim oglasima nudi se brzo rješenje kako doći do novaca. Zaboravite na dugotrajna čekanja u redovima, gužvanje na šalteru, gubljenje vremena i novaca koji vam ionako nedostaje. Oglasi za zajam nude vam mogućnost pozajmice bez osiguranja kao što su pokretna i nepokretna imovina. Svjesni smo činjenice kako su današnja vremena posebno teška za osobe koje traže zajam ili kredit. Uz hrpu nepotrebne papirologije i uvjeta drugdje čete čak i tjedan dana čekati ne znajući u kojoj je fazi vaš zajam. Kod nas toga nema!

Oglasom do zajma u jednom danu

Naše usluge su brze i odobravaju se najčešće unutar jednog dana. Novac na svom računu možete imati već za 15 minuta od dostave potpisane dokumentacije. Zajam ćemo isplatiti direktno na vaš tekući račun u banci koji ne smije biti blokiran niti zaštićen. Gotovinom možete raspolagati odmah nakon uplate, a novac možete vračati unaprijed dogovorenim ratama i uvjetima. Ako ste vidjeli naš oglas za zajam obratite nam se s punim povjerenjem još danas.

         
Ocjena: 4.9 / 5 (164 ocjena)

Home » Oglasi za zajam