Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 16.05.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Od koga posuditi novac

Kada nam zatreba novac, često razmišljamo kako dodatno zaraditi, od koga posuditi novac i slično. Koliko puta ste zaspali razmišljajući gdje, kako i na koji način budžet učiniti dovoljno velikim kako bi ste izdržali cijeli mjesec, kako bi ste uštedjeli i omogućili sebi i svojoj obitelji nešto više. Svima je u interesu da živimo bez dugova, neplaćenih računa i da možemo računati na novac kada nam zatreba.

FerratumBank vam omogućuje da posudite do 4000 EUR s rokom vraćanja do 18 mjeseci, što ovisi o visini kredita koji vam je potreban. Svi volimo kada se na nekoga možemo osloniti, kada možemo računati na druge u situaciji koje od nas zahtijevaju hitan novac. Bez obzira radi li se o putovanju, želji za novim mobitelom, zaostalim režijama, popravku vozila, adaptaciji, troškovima liječenja … Mi u Ferratumu vas nikada nećemo pitati na što ćete trošiti novac koji od nas posudite.

Od koga posuditi novac u jednom danu

Kada se dogodi situacija koja od vas traži neko brzo financijsko rješenje, tu uskačemo mi. Onda kada vam svi drugi okrenu leđa, mi nećemo. Poznato je kako FerratumBank radi brzo i s ciljem isplate novaca što prije, tako da traženi novac na svom tekućem računu možete imati već za 15 minuta od dostave potpisane dokumentacije. Ne tražite načine od koga posuditi novac. Prijavite se online i trošite!

Posudite novac u samo par klikova

Nigdje nije tako jednostavno zatražiti novac kao kod nas. S ciljem da postanemo vodeća mobilna banka, svojim korisnicima smo omogućili nikad jednostavniju prijavu. Bez stajanja u redovima, gužvanja, gubljenja strpljenja i živaca. Znamo i svjesni smo da mnogi od vas nemaju vremena okolo hodati i skupljati papirologiju. Zašto bi i trebali, kada vam online prijava traje svega nekoliko minuta i zahtjeva tek osnovnu dokumentaciju.

Minimalni uvjeti za posuditi novac

Za sve klijente vrijedi isto pravilo i isti uvjeti. Da bi ste posudili novac od nas, potrebno je zadovoljiti minimalne uvjete, bez potvrda javnih bilježnika i poslodavaca. Ono što je jako bitno želite li poslovati s nama je da vaš tekući račun po kojem imate redovita mjesečna primanja ne smije biti zaštićen niti u blokadi.

Pomogli smo mnogima, možemo i vama. Kada tražite nekoga od koga posuditi novac, tražite tvrtku i partnera koji vas neće prevariti. Kod nas su svi troškovi jasno vidljivi na stranici bez skrivanja i sitnih slova. Obratite nam se s punim povjerenjem i pomoći ćemo vam što je prije moguće.

         
Ocjena: 4.7 / 5 (211 ocjena)

Home » Od koga posuditi novac