Koji iznos trebate?

300 kn 10000 kn

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Ponedjeljak 25.10.2021 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:


Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 3000 kn na maksimalan rok do 30 dana!


Prednosti za stare (postojeće korisnike):
 nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne listePRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 6.000,00 kn na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 6.104,40 kn, uz EKS 7,26%, iznos Premije 104,40 kn te iznos mjesečne rate 1.220,88 kn (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 15 dana. Maksimalni period otplate kredita: 365 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 7,61%
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Ponuda novčanih pozajmica iz godine u godinu sve je veća, a korisni koji ih koriste i sami su svjedoci napretka i poboljšanja takvih usluga. Da bi ste nekada podigli novac trebali ste isključivo ići u banku, danas banka dolazi vama. Novčane pozajmice najčešće se mogu zatražiti direktno preko interneta, tako da starije osobe, invalidi i oni koji nemaju vremena iz topline svoga doma mogu odraditi čitavi proces prijave i to uz minimalnu dokumentaciju i uvijete,

Novčane pozajmice su kratkoročna usluga s rokom otplate od 15 do 150 dana, što opet ovisi o visini novca koji vam je potreban. Od minimalnih 300 do maksimalnih 6000 kuna svaki korisnik koji zatraži novčanu pozajmicu, zadovolji li naše uvijete može očekivati isplatu na tekući račun već za 15 minuta od dostave potpisane dokumentacije. Ponuda novčanih pozajmica je danas zaista velika i vjerujemo kako svaki građanin kojemu hitno treba novac može pronaći izlaz u ovom načinu kreditiranja.

Zašto novčane pozajmice?

Nigdje brže i jednostavnije ne možete doći do novčane pozajmice nego kod nas u Ferratum Banci. Mi se brinemo za vas cijeneći svaku vašu kunu i razumjevši problematiku s kojom se borite. Ne imati novaca nije sramota. Postoji niz razloga i situacija zašto vam novac može biti potreban. Mi nismo ovdje da nam se pravdate i da vas ispitujemo nelagodna pitanja, već se trudimo što prije isplatiti novčane pozajmice direktno na vaš tekući račun u banci. Kada vam drugi okrenu leđa mi ćemo vam pokušati svojom ponudom pomoći, te vas tako izbaviti iz nepovoljne financijske situacije.

Novčane pozajmice možete zatražiti i telefonski

Za novčane pozajmice moguća je prijava i putem telefona, tj. putem automatizirane sekretarice za prijavu. Molimo nazovite 0800 7707, automat je u funkciji 0-24, 7 dana u tjednu.

Kako brzo isplaćujemo novčane pozajmice?

Nakon što nam mailom ili poštom dostavite potpisan “Ugovor o kreditu” prihvaćajući odluku o kreditu, iznos kredita se isplaćuje odmah te sredstvima možete raspolagati odmah ukoliko imate otvoren račun u Zagrebačkoj banci.

Za korisnike drugih banaka isplata se također izvršava odmah ali uplata na Vaš bankovni račun ovisi o trajanju međubankovnog transfera, koji se izvršavaju isključivo radnim danom u vremenu 07:00 – 16:00.

Novčane pozajmice su samo jedna od niza usluga koje korisnik kod nas može dobiti. Od sada ne trebate trošiti vrijeme na javne bilježnike, potvrde poslodavaca i slično. Obratite nam se iz fotelje putem svog pc-a, tableta ili pametnog telefona. Poslujte s provjerenim partnerom koji nema za cilj prevariti svoje klijente. Sklapanjem suradnje s nama i u budućnosti ćete uvijek moći računati na našu ponudu novčanih pozajmica.

         
Ocjena: 4.9 / 5 (184 ocjena)

Home » Novčane pozajmice ponuda