Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:24
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Novčane pozajmice u gotovini jedan su od najpopularnijih vrsta kreditiranja. Gotovina je daleko najtraženiji oblik pozajmljivanja novca. Razlog za to krije se u činjenici da se namjena u većini slučajeva ne mora pravdati. A takve krediti građani traže jer njima spašavaju kućni budžet, plaćaju neplanirana putovanja, izvanredne zdravstvene troškove, nenadane kućanske popravke….

Ne čudi stoga nimalo što se u online pretraživačima sve češće pojavljuju fraze poput „novčane pozajmice najnoviji oglasi“. Pretražuju se načini kako što prije i pod što povoljnijim uvjetima pozajmiti novac. No kod pretraživanja novčanih pozajmica najnoviji oglasi treba biti jako oprezan, naročito kad je situacija hitna. Tada nesvjesno zbog žurnosti zanemarimo upozorenja koja nam se pojavljuju.

Novčane pozajmice najnoviji oglasi mogu skrivati iza sebe nelegitimne kreditne kuće. U moru sive ekonomije na tržištu su se pojavile raznorazne kreditne kuće i financijaši koji nemaju odobrenje za rad u Hrvatskoj. No to ih ne sprječava da pozajmljuju novac. Svako malo u medijskom prostoru pojavljuju napisi o prevarenim ljudima i kamatnim stopama koje nije moguće otplatiti u sljedeća tri života.

Kako prepoznati nelegitimne kreditne kuće?

Kreditne kuće koje ne posluju legitimno najčešće nude isplatu novac u najbržem mogućem roku, ali bez potpisivanja bilo kakvog ugovora. Mnogi to previde osobito kad im je novac hitno potreban. Tek kasnije shvate koliko se takvim činom otvorilo prozora za malverzacije. Može se tvrditi da je posuđena druga svota novca, da je novac posuđen po drugačijoj kamatnoj stopi…

Ugovor štiti od takvih prevara i važno je kod pretraživanja novčanih pozajmica najnoviji oglasi pripaziti na one oglase koji ne spominju potpisivanje bilo kakvih ugovora.

Novčane pozajmice najnoviji oglasi – kako pronaći najbolje uvjete?

Novčane pozajmice najnoviji oglasi nalaze se svugdje, na tramvajskim stanicama, u poštanskim sandučićima, rasvjetnim stupovima… No mnogi se libe takvog načina pretraživanja novčanih pozajmica najnovijih oglasa i okreću se internetu. U svega nekoliko sekundi otvara se cijeli niz informacija koje mogu otkloniti naše sumnje.

Kod pretraživanje, osim legitimnosti kreditnih kuća koja se može provjeriti na stranicama Hrvatske narodne banke, valja pripaziti da su uvjeti pozajmljivanja novca jasno naznačeni. Trebali bi biti naznačeni iznosi, kamatna stopa, roka otplate, jesu li potrebni bilo kakvi instrumenti osiguranja i slično.

To daje kompletniju sliku na temelju koje klijent može odlučiti isplati li mu se od te kreditne kuće zatražiti ponudu. S time da treba imati na umu da jedna ponuda nije dovoljna. Najbolje ih je skupiti nekoliko i na temelju njih vidjeti koja vam najbolje odgovara. Jer ono što odgovara drugima, ne mora nužno i vama.

         
Ocjena: 4.5 / 5 (110 ocjena)

Home » Novčane pozajmice najnoviji oglasi