Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Ponedjeljak 15.07.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Zašto novac na zajam bez zaloga?

Novac na zajam bez zaloga znači jednu bitnu stvar. Želite li zatražiti novac, ne tražimo od vas nikakav polog niti zajam. Ovo uvelike ide na ruku ionako iscrpljenim građanima koji nemaju ništa za založiti. Dok ih druge kuće i banke uvjetuju nekom garancijom kod nas zalog ne postoji. Situacija koja je trenutno u našem društvu ne daje nam za pravo da se imamo bilo čemu boljem nadati u skorijoj budućnosti, pa tako niti financijama. Zato smo za sve građane pokrenuli uslugu novac na zajam bez zaloga.

Do novca na zajam bez zaloga u par minuta

Ova vrsta financiranja olakšat će vam vašu tešku financijsku poziciju i omogućiti vam da već za 15 minuta od dostave potpisane dokumentacije dobijete traženi iznos novca direktno na vaš tekući račun. Svjesni smo kako je novac pokretač života u kojem se nalazimo. Potreban nam je za hranu, lijekove, režije i sve ostale stvari u kojima bi smo možda ponekad htjeli i uživati kao npr. odlazak na neko kraće putovanje, kupovinu odjeće i obuće, opremanje stana i slično. Zašto bi ste bili spriječeni u svemu tome ako ne trebate.

Novac na zajam bez zaloga je kratkoročna usluga

Novac na zajam, bez zaloga je kratkoročna vrsta financiranja do najviše 18 rata i 4000 EUR. Iako vam se ovaj novac možda na prvu neće učiniti prevelikim, prilika da ga imate u svom novčaniku je jedinstvena. Uz minimalnu dokumentaciju i tek nekoliko minuta možete doći do novca koji će vam biti isplaćen putem tekućeg računa. Znajući kako imate pravog partnera i banku koja vas neće prevariti, kojoj niste samo broj možete nam se obratiti bilo kada jer mi poslujemo online! Prijava za novac na zajam bez zaloga moguća je putem pametnog telefona, tableta ili kompjutera bez obzira u kojem se djelu Hrvatske nalazili. Mi štedimo vaše vrijeme i novac jer našim uslugama možete brzo i sigurno pristupiti direktno iz svoga doma.

Diskretna posudba novca na zajam bez zaloga

Kada je riječ o novcu na zajam bez zaloga mi svoje uvjete ne skrivamo niti ih pišemo sitnim slovima. Svaki klijent ima pravo i može vrlo lako izračunati sve troškove s obzirom na željeni iznos i vremenski rok vračanja zajma. Poslujemo diskretno što znači da čuvamo sve vaše podatke ne dijeleći ih s drugima. Naši klijenti se ne trebaju brinuti oko neugodnih pitanja na koja su do sada možda negdje nailazili. Novac na zajam bez zaloga može vam pomoći da riješite svoje dugove, iznenadite voljenu osobu ili sami sebi priuštite nešto o čemu već dugo razmišljate.

I dok je financijska klima oko nas vrlo negativna uz sve veći broj nezaposlenosti i iseljenja dobro je znati da postoji netko tko vam neće okrenuti leđa onda kada vam je najpotrebnije. Obratite nam se s povjerenjem jer mi se veselimo sklapanju poslovanja na obostrano zadovoljstvo i pruženoj prilici da vam financijski pomognemo već danas.

         
Ocjena: 4.9 / 5 (197 ocjena)

Home » Novac na zajam bez zaloga