Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Ponedjeljak 20.05.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Tražite nekoga tko će vam pozajmiti novac na kamatu bez zaloga?

Kada od nekoga tražite novac, najčešći uvjet da ga dobijete je garancija. Bila to pokretna ili nepokretna imovina, jamac, sudužnik i slično činjenica je da ćete vrlo teško dobiti novac bez zaloga, odnosno garancije. Kod nas klijenti mogu dobiti novac u samo nekoliko klikova mišem, I to je moguće!

Uvjeti za dobivanje bilo koje vrste financijske pomoći mogu vas kočiti u realizaciji, bez obzira da li je to zbog već podignutog kredita, zato što ste nekome jamac ili niste zaposleni za stalno. Kod nas su uvjeti minimalni i zahtijevaju samo tek osnovnu dokumentaciju. Kamata je nešto što je standardno u financijskom poslovanju i ona dolazi uračunata unaprijed tako da je svaki klijent dobro upoznat s krajnjim iznosom koji mora vratiti.

Kolika je kamata na posuđeni novac?

Prije svega kamata ovisi o količini novaca koju želite zatražiti kao i o periodu na koji ste se odlučili. Ono što je vrlo važno je to da kod nas nema skrivenih troškova. Trebate li novac na kamatu bez zaloga, to možete zatražiti vrlo transparentno i sigurno vidjevši sve troškove u naprijed. Nama je prvenstveno cilj pomoći osobama koje su u nepovoljnoj financijskoj situaciji, zato radimo brzo, profesionalno i korektno prema svakom klijentu.

Prednosti posudbe novca na kamatu bez zaloga

Ova vrsta financiranja ima veliku prednost, a to je da ne morate prolaziti provjere kao kod banaka. Kod nas nema dodatne papirologije, trošenja novaca i odlazaka kod javnih bilježnika. Naše usluge zasigurno će vam sačuvati živce, te uštedjeti vaše vrijeme i novac koji bi ste morali davati na biljege i ostale namete. Imate li tablet, pametan telefon ili računalo tada nam se možete obratiti bilo kada i s bilo kojeg mjesta. Na nama je sve ostalo …

Novac na kamatu bez zaloga isplaćuju se isti dan!

Zadovoljavate li minimalne uvjete poslovanja kredit vam može biti isplaćen već za 15 minuta od dostave potpisane dokumentacije. Ono što je vrlo bitno naglasiti je podatak da ćemo vam novac isplatiti direktno na tekući račun. Iz tog razloga vaš račun ne smije biti zaštićen niti blokiran.

Obratite nam se s povjerenjem jer već danas se vaša financijska situacija može znatno promijeniti.

         
Ocjena: 4.7 / 5 (240 ocjena)

Home » Novac na kamatu bez zaloga