Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:24
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Mikro krediti online

Kakvi su mikro krediti online

Načelo mikrokredita je davanje malih zajmova poduzetnicima i obrtnicima koji nemaju pristup tradicionalnim bankarskim zajmovima. Ovim mikrokreditima sposobni su izvršavati mikroprojekte, pružajući tako zaposlenje i pomažući lokalni ekonomski razvoj. Mikro krediti online se uglavnom razvijaju u zemljama u razvoju. Mikrokredit je jedna od usluga koje nude mikrofinancijske institucije. Da biste saznali više, pogledajte odjeljak o mikrokreditu.

Mikro krediti online ravnopravnih računa (P2P) novi je razvoj mikrofinanciranja. Uz P2P mikrofinanciranje, korisnici interneta mogu odabrati projekte mikro poduzetnika iz cijelog svijeta i financirati ih izravno posuđivanjem novca putem internetske platforme. Korisnici Interneta tada mogu putem interneta pratiti napredak svojih projekata sve dok se ne izvrši ukupna otplata. On-line mikrokreditne platforme pružaju nove izvore financiranja mikrofinancijskim institucijama, omogućujući im da podržavaju nove projekte, a također omogućavaju novim vrstama zajmodavaca (korisnika interneta) da poduzmu konkretne akcije u borbi protiv siromaštva.

Učinkovito je sredstvo za borbu protiv siromaštva i nuđenje osnovnih financijskih usluga siromašnom stanovništvu koje je isključeno iz tradicionalnih bankarskih sustava. Tipične ponuđene usluge uključuju zajmove, štedne račune, novčane transfere i osiguranje. U samo nekoliko desetljeća mikrofinanciranje je postalo strahovito ekonomsko sredstvo za stvaranje radnih mjesta i bogatstva, kao i socijalno i političko vrelo koje omogućava najviše siromašnih da stvore aktivnosti koje donose prihod.

Mikro krediti online prijava

Postoje mnoge nove internetske platforme za mikrokredite namijenjena pojedincima, tvrtkama i zakladama. Zašto postaviti račun na web mjestu zbog kojeg su omogućeni mikro krediti online? Kada otvorite račun na web mjestu, postajete članom zajednice kojima su dostupni mikro krediti online.

Ovo je važan korak prije nego što možete posuditi mikro poduzetnike i sudjelovati u događajima koje organizira zajednica. Nakon što postavite račun, možete pratiti svoje zajmove na mreži, stvoriti grupe zajmodavaca koji dijele iste interese i povezati svoje prijatelje s vašim projektima kako biste ih potaknuli da sami postanu zajmodavci i upozorili ih na probleme zbog kojih ste duboko osjetljivi.

Idite na početnu stranicu web mjesta i kliknite “Prijavi se” u gornjem desnom dijelu stranice. Zatim u odjeljku “Još niste član? ” odjeljak, ispunite potrebna polja i kliknite na “Stvori novi račun”. Podaci koje ćete zatražiti su valjana adresa e-pošte, korisničko ime ili pseudo koji će biti vidljivi na web mjestu, lozinka i izbor valute ulaganja.

Mikro krediti online posudba

U glavnom izborniku na vrhu stranice kliknite na „Projekti“. To će vas odvesti na stranicu Projekti, gdje su prikazani svi projekti dostupni na web mjestu, na čekanju za financiranje ili otplatu. Klasificirani su prema zemlji, djelatnosti, statusu (na čekanju za financiranje ili otplatu) i korisniku. Pomoću filtara s lijeve strane stranice možete odabrati određeni projekt koji nude mikro krediti online ili kliknite jednu od zemalja na karti u središtu stranice da biste izravno prešli na sve projekte dostupne u toj zemlji.

Zatim odaberite svoj projekt i pritisnite gumb “Dodaj u moj odabir” ispod opisa projekta. Možete odabrati nekoliko projekata klikom na njih jedan po jedan. Ako želite saznati više o projektu ili zajmoprimcu, kliknite fotografiju zajmoprimca da biste otišli izravno na stranicu njegova projekta.

Tamo ćete pronaći informacije o povezanoj zemlji i njezinom ekonomskom kontekstu, zajmoprimcu i uvjetima kredita. Na ovoj stranici možete odabrati i iznos koji želite posuditi (najmanje 20 €), a zatim kliknite gumb “Posudi” da biste zajam dodali u svoju košaru. I to je sve što je potrebno da se ostvare mikro krediti online.

         
Ocjena: 4.6 / 5 (225 ocjena)

Home » Mikro krediti online