Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Ponedjeljak 20.05.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Zašto naši krediti

Trebate li hitan novac na pravom ste mjestu jer brzepozajmice.com za vas imaju osigurane kredite za zatvaranje postojećih kredita.

HROK je Hrvatski registar obveza po kreditima koji sadrži sve informacije kreditnih zaduženja  potrošača. Korisnici HROKA su pravne i fizičke osobe, te banke i svi oni koji imaju određene obveze po kreditima, minusima, kreditnim karticama i drugim uslugama banaka, te leasing kuća. Nalazite li se u problemu koji od vas zahtjeva kredit u kratkom roku mi vam možemo osigurati krediti za zatvaranje postojećih kredita i obveza.

Krediti, kreditne kartice i minusi u današnje vrijeme vrlo su popularno sredstvo da bi ste si osigurali ono što zaista želite, otišli na putovanje, kupili stan, novi auto ili platili zaostale račune. Trenutna financijska situacija i mogućnosti kod većine građana niti ne dozvoljavaju drugačiji način i priliku za bolji život. Naučeni smo na banke, kredite i kartice tako da gotovinu malo kada i vidimo.

No što kada vam se dogodi neplanirani i nepredviđeni trošak koji od vas zahtjeva hitan gotovinski kredit? Život je prevrtljiv i gotovo svi smo se barem jednom našli u sličnoj situaciji gdje nam je bio potreban hitan novac. To se može dogoditi uvijek, bez obzira na vrijeme i mjesto. U tim trenucima kroz glavu vam prolazi stotinu stvari. Nalazite li se u minusu, imate li otvoren kredit ili lošu kreditnu povijest, banke vam u tom slučaju neće moći pomoći, no zato vam pomažemo mi uslugom krediti za zatvaranje postojećih kredita.

Krediti za zatvaranje postojećih kredita su diskretni i 100% sigurni

Nama se možete obratiti bez pritiska i grča u želucu. Za odluku o odobrenju kredita  potrebno je tek nekoliko minuta vašeg vremena, a za prijavu tražimo samo najosnovnije dokumente. Cilj našeg poslovanja je zadovoljan klijent, što pokušavamo pridonijeti širokom paletom svojih usluga koje redovito unaprjeđujemo. Uspješan odnos s kupcima i partnerima gradimo na diskretnom nivou. Nikada vas nećemo pitati za što vam treba novac, a sve podatke koje nam dostavite ostaju kod nas. Dobivene informacije nikada ni s kim ne dijelimo, tako da vaša rodbina niti prijatelji nikada ne moraju saznati da se pozajmili novac od nas.

Kako do kredita za zatvaranje postojećih kredita

Ovi krediti namijenjeni su svima koji nemaju mogućnost podizanja novaca kod drugih. Da biste dobili kredit morate ispuniti naš online obrazac i ispuniti minimalne uvjete navedene u prijavnici. Kredit možete zatražiti online, putem interneta s bilo kojeg mjesta i u bilo koje vrijeme. Kako bismo pojednostavili i ubrzali naše usluge prilagodili smo ih tabletima, pametnim telefonima i kompjuterima.

Kod nas nema čekanja, stajanja u redovima, dodatne papirologije troškova javnih bilježnika, mi ćemo vam uštedjeti vrijeme i vlastiti novac!

Krediti za zatvaranje postojećih kredita ne zahtijevaju dodatne provjere

Kako bismo vam odobrili kredit postavili smo minimalne uvijete koje trebate zadovoljiti želite li novac na svom računu u najkraćem mogućem roku. Naše usluge su brze i jednostavne jer smo svjesni da vam novac može biti hitno potreban. Iz tog razloga radimo brze isplate bez dodatne provjere kao što to rade banke. Nas ne zanima dali imate minus, otvoren drugi kredit, lošu kreditnu povijest, ugovor na određeno ili neodređeno i ostale stvari koje vas mogu usporavati i kočiti prilikom podizanja kredita za zatvaranje postojećih kredita. S našim uslugama možete otplatiti zaostale troškove, pokriti minuse i napokon se financijski oporaviti i stati na noge.

Maksimalni iznos kredita je 4000 EUR

Sve naše usluge su kratkoročne, što znači da ćete ih otplatiti vrlo brzo. S mogućnošću od 15 dana do 18 mjeseci otplate već danas možete zatražiti kredit za zatvaranje postojećih kredita. Na taj način vam je pružena prilika da u kratkom roku otplatite i zatvorite sve dugove, kao i prilika da nam se opet javite zatrebate li kredit za nešto drugo. Maksimalni iznos kredita je 4000 EUR.

         
Ocjena: 4.9 / 5 (266 ocjena)

Home » Krediti za zatvaranje postojećih kredita