Koji iznos trebate?

300 kn 10000 kn

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 12 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 13:16
Ukupan iznos za vraćanje:


Prednosti za nove korisnike :
 na iznose do 3000 kn na max 30 dana nije potrebna platna lista, na iznose do 3000 kn na max 30 dana ne obračunavamo troškove, koliko posudite toliko vratite!

Predonsti za stare (postojeće korisnike) : nije potrebna platna lista ni verifikacija osobnih dokumenata.PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 6.000,00 kn na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 6.104,40 kn, uz EKS 7,26%, iznos Premije 104,40 kn te iznos mjesečne rate 1.220,88 kn (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 15 dana. Maksimalni period otplate kredita: 365 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 7,89%
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

teška financijska situacija nas može dovesti do samoga ruba. Neočekivane životne situacije u kojima vi nemate vremena planirati jer vam se život promjeni u trenu. Loša cjelokupna financijska kriva odražava se na svakom aspektu života. Obiteljskom, poslovnom, te na zdravlje i zadovoljstvo pojedinca. Čovjek može ostati u trenu bez posla, raditi, a ne primati plaču. To su vanjski utjecaji na koje mi ne možemo utjecati.

Možemo se obratiti banci za pomoć kako bismo trenutačno pokrili minuse i najvažnije obveze. Loša financijska situacija ne utječe samo na vas, već i na vašeg životnog partnera, djecu, prijatelje itd.. Na sreću to su stvari na koje možete utjecati stoga se obratite nama kako bi smo vam pomogli i poboljšali vašu situaciju.

Nudimo kredite za koje je potreban minimalna dokumentacija, rok otplate prilagođavamo vama, kao i iznos kredita. Ipak nije sve tako crno. Obično čovjek u takvim krizama nešto nauči i izađe iz toga jači i odgovorniji. Na kraju krajeva to je samo novac i ne garantira nam da ćemo biti sretniji, zdraviji ili zadovoljniji. Razmišljajte pozitivno o svjetlijoj budućnosti jer ona će sigurno doći i ostavit ćete iza sebe sadašnje nedaće, a mi vam u tome sigurno možemo pomoći.

Krediti za zatvaranje minusa i obveza svakako vam mogu pomoći da prijevremeno otplatite neke druge troškove, da zatvorite minus ili odljev novaca na više strana. Fokusirajte se na jedan račun i jedno plaćanje. Većina građana ima i po nekoliko kartica, no to ne bi bilo ništa zanimljivo da ih nisu prisiljeni mjesečno koristiti. Pretakanje iz šupljeg u prazno dovodi samo do još većih dugova koje možete zaustaviti na vrijeme.

Uz naše kredite dobivate novac u gotovini  direktno na svoj tekući račun u banci. Minimalni uvjeti koje za to trebate ispuniti su i više nego jednostavni kako bi ste mogli raspolagati gotovinom već za 15 minuta od dostave potpisane dokumentacije. Mi poslujemo diskretno i transparentno tako da kod nas nema skrivenih troškova niti sitnih slova. Podignuti kredit možete iskoristit ne samo za zatvaranje svojih starih dugova već i za putovanje, rođendanski poklon, godišnjicu i sve ono što će razveseliti vašu voljenu osobu.

Obratite nam se s povjerenjem jer mi znamo kako vam pomoći!

         
Ocjena: 4.5 / 5 (217 ocjena)