Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 22.04.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

teška financijska situacija nas može dovesti do samoga ruba. Neočekivane životne situacije u kojima vi nemate vremena planirati jer vam se život promjeni u trenu. Loša cjelokupna financijska kriva odražava se na svakom aspektu života. Obiteljskom, poslovnom, te na zdravlje i zadovoljstvo pojedinca. Čovjek može ostati u trenu bez posla, raditi, a ne primati plaču. To su vanjski utjecaji na koje mi ne možemo utjecati.

Možemo se obratiti banci za pomoć kako bismo trenutačno pokrili minuse i najvažnije obveze. Loša financijska situacija ne utječe samo na vas, već i na vašeg životnog partnera, djecu, prijatelje itd.. Na sreću to su stvari na koje možete utjecati stoga se obratite nama kako bi smo vam pomogli i poboljšali vašu situaciju.

Nudimo kredite za koje je potreban minimalna dokumentacija, rok otplate prilagođavamo vama, kao i iznos kredita. Ipak nije sve tako crno. Obično čovjek u takvim krizama nešto nauči i izađe iz toga jači i odgovorniji. Na kraju krajeva to je samo novac i ne garantira nam da ćemo biti sretniji, zdraviji ili zadovoljniji. Razmišljajte pozitivno o svjetlijoj budućnosti jer ona će sigurno doći i ostavit ćete iza sebe sadašnje nedaće, a mi vam u tome sigurno možemo pomoći.

Krediti za zatvaranje minusa i obveza svakako vam mogu pomoći da prijevremeno otplatite neke druge troškove, da zatvorite minus ili odljev novaca na više strana. Fokusirajte se na jedan račun i jedno plaćanje. Većina građana ima i po nekoliko kartica, no to ne bi bilo ništa zanimljivo da ih nisu prisiljeni mjesečno koristiti. Pretakanje iz šupljeg u prazno dovodi samo do još većih dugova koje možete zaustaviti na vrijeme.

Uz naše kredite dobivate novac u gotovini  direktno na svoj tekući račun u banci. Minimalni uvjeti koje za to trebate ispuniti su i više nego jednostavni kako bi ste mogli raspolagati gotovinom već za 15 minuta od dostave potpisane dokumentacije. Mi poslujemo diskretno i transparentno tako da kod nas nema skrivenih troškova niti sitnih slova. Podignuti kredit možete iskoristit ne samo za zatvaranje svojih starih dugova već i za putovanje, rođendanski poklon, godišnjicu i sve ono što će razveseliti vašu voljenu osobu.

Obratite nam se s povjerenjem jer mi znamo kako vam pomoći!

         
Ocjena: 4.5 / 5 (217 ocjena)

Home » Krediti za zatvaranje minusa i obveza