Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 18.05.2024 u 09:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Velik dio građana se svakodnevno bori s financiranjem osnovnih životnih potreba. Čak ni oni koji rade nisu imuni na dugove. Promjena životnih okolnosti dovoljna je da upadnemo u probleme s otplatom dugovanja. To se može dogoditi zbog neplaniranih troškova, bolesti, gubitka zaposlenja, smrtnog slučaja…. Premala primanja, a visina troškova iz mjeseca u mjesec sve veća, pa nije ni čudno što se broj blokiranih izuzetno sporo smanjuje. Sada ih je oko 260 tisuća, no ukupan dug je 3 milijarde eura. Za smanjenje broja blokiranih djelomično je zaslužna Vlada s oprostom dugova. No takav potez ikako hvale vrijedan, nije dovoljan.

Kako se riješiti dugova, a pritom ne upasti u još veće probleme

Da bi doskočili dugovima mnogi iscrpljuju resurse i izvlače minus na tekućem računu. No u tom očaju da se izvuku iz dugova nisu ni svjesni da je to jedan od najskupljih načina zaduživanja. Kamatna stopa prelazi i 10 posto i iznimno ju je teško pokrivati.

Osim minusom na tekućem računu, mnogi pomoć traže i od članova obitelji. No nerijetko se to pokaže kao nimalo sretno rješenje. Naime, obitelj voli zabadati nos gdje joj je mjesto u „normalnim“ uvjetima, a kamoli kad je novac u pitanje. Odnosi su nepovratno narušeni jer mnogi misle kad nekome posude novac imaju potpunu kontrolu nad njim. S takvim se stvarima nije lako nositi pa se sve radije okreću financijskim ustanovama.

Krediti za vraćanje dugova: Banke ne praštaju ni najmanji dug

Banke su po pitanju dugova iznimno rigorozne. Zatezna kamata sjeda praktički istog trena čim nije uplaćena jedna rata. Jedna od mogućnosti koje klijenti imaju jest reprogramiranje kredita, ali to je moguće samo u posebnim uvjetima kao što su gubitak radnog mjesta ili smrtni slučaj. Za ostale situacije banka baš i nema osjećaja. Ona očekuje da se dugovi podmire ona ovaj ili onaj način.

Krediti za vraćanje dugova – proizvod kreditnih kuća koji izvlači iz financijske neizvjesnosti

Kreditne kuće su u skladu s time osmislile kredite za vraćanje dugova. Oni spadaju u gotovinske kredite koje klijent može iskoristiti za zatvaranje dugova. Radi se o manjim iznosima s kratkoročnim rokom otplate. Samim time ukupan dug kamate manji je nego kod dugoročnih kredita.

Krediti za vraćanje dugova pogodni su za radnike i umirovljenike. Najvažnije je da se uz osobnu iskaznicu i karticu tekućeg računa prilože i posljednje tri platne odnosno mirovinske liste. Nakon toga ide obrada kredita za vraćanje dugova. Kompletna realizacija ide online putem, čime se osim vremena štedi i novac.

         
Ocjena: 4.6 / 5 (203 ocjena)

Home » Krediti za vraćanje dugova