Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:24
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Zašto krediti za obrazovanje

U modernom društvu gdje ljudi trebaju savladati osnovne životne vještine, opće znanje, obrazovanje je itekako važna stavka. Nekada u prošlosti samo su imućni i bogatiji imali tu privilegiju da se obrazuju. Na žalost i danas je slična situacija jer obrazovanje je skupo, često za neke obitelji i nedostižno. Mladima treba omogućiti obrazovanje kako bi mogli ovladati fizičkom, društvenom, ekonomskom okruženju koje je sve zahtjevnije i sve je složeniji sustav dostupnosti informacija. Bez  obrazovanja mlad čovjek nema perspektive. Ekonomska situacija je teška, roditelji mogu sve manje djetetu omogućiti studij ili školu koju želi, tj. za koju ima afiniteta.

U prvim koracima kretanje u život kroz obrazovanje može vam pomoći naš kredit. Uz nas možete lakše prebroditi prepreke koje se često javljaju kao što su razne upisnine, knjige, skripte i druge stvari bez kojih vaše obrazovanje gotovo da i nije moguće. Vi učite, nemojte dozvoliti da vas novac skrene s puta koji ste si zacrtali, da vam onemogućuje da se iskažete u onome u čemu ste vješti i onome što volite.

Obratite se s povjerenjem kao partneru koji će vam pomoći u postizanju cilja, a cilj vam je svakako da budete što obrazovaniji. Ne zaboravite da kroz obrazovanje stječete socijalizaciju u postojeće društvo. kroz obrazovanje se razvijaju osjećaji za vlastitu kulturu, principe i suosjećajnost. Zato obrazovan čovjek je velik čovjek u svakom smislu te riječi.

Kako do kredita za obrazovanje

Krediti za obrazovanje mogu se zatražiti u iznosu do 4000 EUR s rokom vraćanja do 18 mjeseci. Nakon uspješne prijave koju možete odraditi putem online obrasca, novac može biti na vašem računu već za 15 minuta. Bez dodatne dokumentacije i u svega nekoliko minuta zatražite kredit koji će vaše obrazovanje učiniti pristupačnijim.

Ulog u znanje je ono što vam nitko nikada neće i ne može uzeti, pomaže vam u vašem socijalnom razvoju, napredovanju na poslu, te drugačijim pogledom na društveni svijet. Prilika koju vam obrazovanje pruža je neprocjenjiva te vam omogućuje da ostvarite svoje ciljeve i snove.

Ne tražite novac na krivom mjestu jer naši uvjeti su minimalni. Uz brzu i sigurnu isplatu direktno na tekući račun, novcem možete raspolagati već danas.

Diskretna i profesionalna usluga kredita za obrazovanje vaše podatke čuva u tajnosti i ne dijeli ih trećoj strani. Kod nas nećete doživjeti neugodna pitanja jer mi ne ulazimo u vašu privatnost . Uz tablet, pc ili pametan telefon izdvojite svega nekoliko minuta vremena i mi ćemo vam pomoći da se usluga kredita za obrazovanje što prije realizira, čak i onda kada su vam drugi okrenuli leđa. Obratite nam se s povjerenjem i uvjerite se zašto smo među vodećim mobilnim bankama.

         
Ocjena: 4.8 / 5 (106 ocjena)

Home » Krediti za obrazovanje