Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Ponedjeljak 15.07.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Krediti na ruke

Krediti na ruke u samo 15 minuta!

Koliko ste se puta odlučili na kredit samo da biste od njega odustali jer nije Vam se dalo prolaziti kroz cijelu tu proceduru? Mislite da se krediti mogu lakše ostvarivati? U pravu ste! Krediti se zaista mogu na jednostavniji način dobiti, a to ćete pronaći među online kreditima. To su krediti na ruke koji će Vam odmah u istom danu pomoći da riješite svoje financijske probleme. Takvi online krediti sjedaju na Vaš račun odmah, a to efektivno znači da isti dan kad se odlučite na kredit, taj kredit možete početi trošiti. Krediti na ruke su nenamjenski i možete ih trošiti proizvoljno. Online krediti su općenito doživjeli veliki bum u zadnjih par godina, poglavito radi pandemije i danas sve više ljudi svoja dodatna sredstva traži baš na internetu. Priključite im se te ostvarite pogodnosti kod preuzimanja kredita koje na drugim mjestima ne biste dobili. Online krediti sada su isplatljiviji nego ikad.

Krediti na ruke za svaku situaciju i uz mnogobrojne pogodnosti!

Krediti na ruke, odnosno krediti koji Vam odmah sjedaju na račun su krediti koji zaobilaze duge procedure u bankama i ne traže Vas dugu dokumentaciju kako bi bio odobren. To su krediti manjih iznosa koji nose isto tako i manji rizik pa se onda i lakše ugovaraju. Ukoliko Vam treba zajam odnosno kredit za neke manje stvari poput pokrivanja troškova u tekućem mjesecu ili kad Vam iskoči nenadani trošak za trenutni period, ovakvi krediti su Vaš najbolji izbor. Osim toga, kako je procedura preuzimanja kredita puno kraća nego u bankama, isto tako nema dodatnih provizija koje morate plaćati. Dakle, kod ovih kredita plaćate samo kamate, a dodatne naknade ostavite za banku. Krediti na ruke omogućit će Vam da svaki financijski problem u tekućem periodu riješite unutar jednog dana. Jednostavno se prijavite za kredit, ispunite osnovnim podatcima te ga dočekajte kroz 15 minuta na račun. Vrlo je jednostavno i vrlo je pristupačno!

Krediti na ruke i online krediti predstavljaju novu eru kreditnog poslovanja!

Premda smo nekada na kredite online gledali s dozom sumnje, danas je sasvim normalno kupovati preko interneta. O tome smo najviše naučili tokom 2020. godine – počeli smo veliki broj djelatnosti seliti na internet, a isto vrijedi i za kredita. Isto tako nije čudno što i same banke sada izbacuju svoje ponude kredita na internetu. Takvi krediti sve su prisutniji i sve češće korišteni. Odlučite se za online kredit ukoliko trebate novac brže nego što Vam to banka može omogućiti. Krediti na ruke predstavljaju izvrsnu opciju ne samo za one kojima je novac potreban što prije, već i za one koji se tek upuštaju u svijet kredita i žele testirati svoje mogućnosti. Kako su kamatne stope vrlo slične onima u banci, ne uzimate veliki rizik ukoliko se odlučite za ovakav kredit. Krediti na ruke Vaš su najbolji izbor za svaku situaciju kada Vam treba dodatan euro više stoga isprobajte novu metodu preuzimanja kredita.

         
Ocjena: 4.5 / 5 (114 ocjena)

Home » Krediti na ruke