Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 22.04.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

krediti na osobnu

Što su to krediti na osobnu

Na financijskom tržištu postoji veliki broj kreditora koji nude različite vrste i oblike kredita. Uglavnom za dobivanje kredita traže da dostavite opsežnu dokumentaciju, od potvrde poslodavca, dokaza o kreditnoj sposobnosti, statusu u HROK-u itd. No, isto tako ti isti kreditori nude kredite za čije vam dobivanje treba samo osobna iskaznica.

Krediti na osobnu su uglavnom krediti čiji su iznosi manji i kod kojih je postupak za njihovo dobivanje maksimalno pojednostavljen i ubrzan. Naime, krediti na osobnu su osmišljeni s ciljem da ljudi lakše i brže dođu do dodatnog novca kojim mogu platiti široki spektar želja i potreba. Na ovu vrstu kredita se uglavnom zaračunava veća kamatna stopa i isto tako rok otplate je u pravilu kraći nego kod drugih vrsta kredita.

Također, riječ je o nenamjenskoj vrsti kredita, odnosno vrsti kredita kod koje vam kreditor ne uvjete na što trebate potrošiti dobiveni kredit, ta odluka je isključivo na vama pa tako dobiveni kredit možete potrošiti naprimjer na plaćanje putovanja ili za popravak automobila.

Kako se mogu dobiti krediti na osobnu

Sada kada znate što su to krediti na osobnu, trebali bi i znati kako se ta vrsta kredita može dobiti, tj. kako izgleda postupak prijave za njihovo dobivanje. S obzirom da ovu vrstu kredita uglavnom daju kreditori koji svoje poslovanje većinom baziraju online način, postupak za prijavu se uglavnom svodi na ispunjavanje online zahtjeva, koji se nalazi na službenoj Internet stranici odabranog kreditora.

Kod ovakvog načina prijave je iznimno važno da pravilno i potpuno ispunite navedeni zahtjev, jer u protivnom se on neće uzimati na razmatranje. Drugi način postupka se odnosi na vaš osobni odlazak u poslovnicu kreditora gdje ćete uz pomoć službenika ispuniti zahtjev. Kod oba načina je potrebno priložiti određenu dokumentaciju.

Krediti na osobnu se, kao što im i samo ime govori, dobivaju na temelju važeće osobne iskaznice. U većini slučajeva je potrebno uz važeću osobnu iskaznicu priložiti i broj bankovnog računa na koji želite da se uplati dobiveni kredit.

Krediti na osobnu ponuda

Nakon što ste saznali što su i kako se mogu dobiti krediti na osobnu, vrijeme je da znate koji su jedni od najboljih kreditora koji nude ovu vrstu kredita. Kao što je već navedeno postoji veliki broj kreditora u čijoj se ponudi nalaze krediti na osobnu, ali važno je znati koji su jedni od najpouzdanijih. Jedni od najpouzdanijih kreditora su Ferratum money i Liderpress.

Jedni i drugi nude ovu vrstu kredita po sličnim uvjetima i na vama je da odaberete onog za kojeg smatrate da ima najpovoljnije uvjete za vas. Preporuča vam se da prijavu obavite tijekom radnog dana i to po mogućnosti u jutarnjim satima, kako bi se vaš zahtjev mogao obraditi isti dan.

Poželjno je da imate račun u istoj banci kao i kreditor kod kojeg podižete ovaj kredit, jer će vam to garantirati bržu isplatu. Nadalje, za bržu isplatu je važno da ste svoj zahtjev ispunili valjano. Ako odradite sve kako treba, isplata bi se treba odviti u svega nekoliko minuta, nakon što se odobri vaš zahtjev.

         
Ocjena: 4.9 / 5 (131 ocjena)

Home » krediti na osobnu