Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:24
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Krediti bez troškova obrade“ – gotovo na svakoj reklami koja se vrti na TV-u stoji ova opaska, ali se na dnu kriju sitna slova u kojima stoji da je isto moguće samo pod određenim uvjetima. Obrada kredita najčešće stoji od nekoliko stotina do nekoliko tisuća eura, ovisno o samom iznosu koji se posuđuje. Naknada za obradu kredita ovisi o samoj vrsti kredita kao i o politici banke. Ista se naplaćuje jednokratno i nerijetko naplaćuje od samog iznosa kredita. Naknada iznosu u prosjeku jedan do dva posto od iznosa samog kredita.

Promotivna razdoblja kredita bez troškova obrade: Što sve treba pripaziti

Neke banke imaju promotivna razdoblja kada vas oslobađaju naknade za obradu kredita. Troškovi su to kojih mnogi nisu ni svjesni sve dok im ne stigne račun. Banke najčešće kod stambenih kredita ne naplaćuju obradu kredita, ali samo ako je to dio ponude.

Naime, te su ponude kratkog vijeka i limitirane pa ih treba dobro proučiti prije nego li se odlučite za kredite bez troškova obrade. Ponudu je najbolje zatražiti direktno od djelatnika banke kako biste vidjeli do kad ista vrijedi. Ponude s reklama vremenski su ograničene i nerijetko zbog velikog broja zahtjeva krediti ne dođu na obradu na vrijeme pa se može naplatiti obrada.

Krediti bez troškova obrade: Što u svojoj ponudi imaju banke

Krediti bez troškova obrade su sve traženiji oblik kreditiranja. Njima financijske institucije nastoje privući veći broj klijenata. Neke nude kredite bez troškova obrade samo za zahtjeve koji su pristigli online putem, dok druge isto nude samo onima koji zahtjev podnesu osobno u poslovnicama. O takvim se je stvarima najbolje informirati na licu mjesta. S obzirom da se promotivna razdoblja brzo mijenjaju, valja provjeriti do kad zahtjeva treba najkasnije poslati, igra li ulogu način podnošenja zahtjeva i što sve podrazumijeva besplatna obrada kredita.

Krediti bez troškova obrade: Što u svojoj ponudi imaju kreditne kuće

Kreditne kuće u svojoj paleti proizvoda imaju i kredite bez troškova obrade. Krediti bez troškova obrade baziraju se na nižim iznosima koje klijent može brzo otplatiti. Kao takvi ne predstavljaju prevelik rizik za kreditnu kuću. Procedura za podnošenje zahtjeva je maksimalno pojednostavljena i uključuje tek osobnu iskaznicu, kreditnu karticu i platne liste ili mirovinske liste. Krediti bez troškova obrade dostupni su po obradi zahtjeva u najkraćem roku što je izuzetno bitno u hitnim i nepredvidivim situacijama.

Krediti bez troškova obrade dostupni su online putem. Potencijalni klijent može iz zatražiti iz udobnosti svoga doma ili dok se vozi tramvajem. Time se štedi vrijeme kojeg ionako nitko nema dovoljno. Nema bespotrebnih čekanja u dugim redovima i bezbrojnih dolazaka u poslovnicu.

Krediti bez troškova obrade: Idealni su za radnike, umirovljenike….

Krediti bez troškova obrade namijenjeni su svim građanima s urednim financijama. Nije važno jesu li zaposleni ili u mirovini. Kredite bez troškova obrade mogu zatražiti zaposleni na određeno i neodređeno vrijeme te umirovljenici. Najvažnije je da klijenti nisu u blokadi i da nemaju zaštićeni račun. Važno je da uredno podmiruju sva dugovanja i da imaju redovna primanja. Jednom kad krediti otplate, mogu brzo zatražiti drugi kredit bez troškova obrade.

         
Ocjena: 4.5 / 5 (204 ocjena)

Home » Krediti bez troškova obrade