Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 10:42
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Dobiti krediti donedavno je u Hrvatskoj bila nemoguća misija. Morali ste zadovoljiti gotovo nemoguće uvjete, a danas su se stvari uvelike promijenile pa je protok novca brži nego ikad. Kreditne kuće iz jednadžbe su izbacile sve suviše faktor, od poslodavca do jamaca i sudužnika. Dovoljna provjera jest stanje na tekućem računu koje otkriva s koliko novca raspolažete i podmirujete li redovno svoje dugove.

Krediti bez provjere: Opcija kojoj banke još uvijek odoljevaju

Banke su iznimno rigorozne kad je provjera klijenta u pitanju. Iako su posljednjih nekoliko godina pod pritiskom tržišta, malo omekšale i omogućile brze kredite s rokom isplate u jednom danu, i dalje se prilikom provjere oslanjaju na kreditnu sposobnost. Kreditna sposobnost klijenta podrazumijeva visinu primanja i rashoda, ali i posve neočekivane stvari kao što su status jamca i sudužnika, vrsta ugovora o radu, visina štednje, nekretnine i slično. Svo ti faktori utječu na kreditni rejting što znači da su neki već u startu odbijeni zato što na primjer imaju ugovor na određeno vrijeme. Krediti bez provjere u bankama još uvijek nisu mogući.

Kreditne kuće plasirale su na tržište kredite bez provjere

Kreditne kuće imaju drugačiju politiku. One ne rade provjeru klijenta, već na temelju financijskog stanja vide je li netko sposoban podnijeti teret kredita. Krediti bez provjere sastavni su dio njihove ponude i klijenti do njih mogu doći samo na temelju dva osnovna dokumenta, osobne iskaznice i kartice tekućeg računa. Za razliku od banaka, kreditne kuće svoju procjenu ne temelje na kreditnoj sposobnosti i kreditnim izvješćima zato i odobrenje njihovih kredita ide puno brže nego u bankama. Birokracija je svedena na minimum zbog čega je isplata novca moguća u jednom danu.

Krediti bez provjere spašavaju u hitnim situacijama

Krediti bez provjere namijenjeni su svima onima kojima je novac hitno potreban i nemaju vremena čekati. Klijenti ih najčešće koriste kad trebaju pokriti manje novčane izdatke, a ne žele novac tražiti od obitelji ili prijatelja. Najčešće se radi o nekakvim neplaniranim troškovima kao što su nabava novih kućanskih aparata, pokrivanje neplaniranih svadbi i krštenja, plaćanje izvanrednih zdravstvenih pretraga u privatnim poliklinikama i slično.

Krediti bez provjere na račun sjedaju u svega nekoliko minuta

Kompletna realizacija kredita bez provjere ide online putem. Time se maksimalno olakšala sve, od podnošenja zahtjeva do podizanja novca. Nema dodatne dokumentacije izuzev osobne iskaznice i kartice tekućeg računa. Ako je zahtjev odobren, novac na račun sjeda već kroz nekoliko minuta. Ne treba čekati u redu za javnog bilježnika da bi se ovjerio ugovor, on je valjan i bez toga. Samim time je cijeli proces maksimalno ubrzan.  

         
Ocjena: 4.6 / 5 (150 ocjena)

Home » Krediti bez provjere