Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:24
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Krediti bez papirologije

Krediti bez papirologije, brzi online krediti

Kreditno poslovanje iz dana u dan zauzima sve veći dio ekonomije u modernom svijetu. Krediti su danas prisutni u većini kućanstva, firmi, i postali su gotovo esencijalni dio naših života kada je u pitanju novac. Rijetkost je postala da netko danas nema kredit, a gotovo ne postoji osoba koja barem jednom nije razmišljala o podizanju kredita za neku određenu stvar. Da li kreditno poslovanje može funkcionirati bez papirologije i brzo? Odgovor je naravno uz brze online kredite ili krediti bez papirologije. Mnogi od nas su još naučeni na bankarske kredite i svjesni smo da za odobrenje kredita u banci je potrebna ne samo kreditna sposobnost, ispunjavanje određenih uvjeta, nego i more papirologije i dokumentacije koja dolazi uz kredit. Iako mnoge banke danas nude manje kredite uz nešto manju dokumentaciju i manji rok čekanja na odobrenje, nisu niti blizu kreditnim agencijama koje već godinama nude brze online kredite s minimalnom dokumentacijom i brzim rokom isplate. Krediti bez papirologije su brzi online krediti koji su sveli traženu dokumentaciju na minimum.

Krediti bez papirologije, zahtjev za online kredit

Brzi online krediti će vam uštedjeti i vrijeme i živce. Znamo da kada je u pitanju podizanje kredita da je cijeli proces dugotrajan i stresan. Krediti bez papirologije neće od vas tražiti kreditnu sposobnost, odlazak u poslovnicu i potpisivanje mnoštvo papira i dodatne troškove. Zahtjev za online kredit je jednostavan proces koji se odvija isključivo online iz udobnosti vašeg doma, jedino što vam treba je dobra internet veza. Kako poslati zahtjev za online kredit? Ono što je važno naglasiti je da prije uzimanje bilo kakvog novca je važno napraviti financijski plan. Što ovo znači? Stavite na papir svoje prihode i rashode i izračunajte koliko možete odvojiti za otplatu kredita, i pomoću izračuna odaberite najbolji online kredit za vas. Na ovaj način se možete već unaprijed osigurati kako ne bi kasnije imali neugodnosti radi otplate. Prvi korak bi onda svakako bio prijava tj. Registracija na stranicu odabranog online zajmodavca. Svaki online zajmodavac danas na svojoj web stranici ima kreditni kalkulator pomoću kojeg vi odabirete iznos kredita koji vam je potreban, i željeni rok otplate. Ispod kreditnog kalkulatora kada unesete i prilagodite sve stoje troškovi obrade kredita, kamate i iznos rata podijeljen u odabrani rok otplate. Zatim ćete ispuniti zahtjev koji traži vaše osobne podatke i za kraj ćete priložiti potrebnu dokumentaciju koju je zajmodavac naveo. Ponudu zatim online šaljete zajmodavcu i čekate odobrenje i isplatu u svega nekoliko minuta. Krediti bez papirologije se baziraju na smanjenoj papirologiji, gotovo je nemoguće dobiti kredit bez neke vrste dokumentacije, srećom kreditne agencije su navedeno smanjile na minimum.

Krediti bez papirologije, jednostavnost

Jednostavnost online kredita je upravo i razlog njihove popularnosti. Krediti bez papirologije nisu specifični samo po minimalnoj dokumentaciji i brzom odobrenju, oni također nude i posebne pogodnosti. Prvenstveno, ne postoje više dodatne naknade za korištenje kreditnih usluga. Manji različiti nameti i provizije su standard u kreditnom poslovanju, no za online kredite ti standardi ne vrijede. Vi svoj kredit možete ostvariti s 0% naknada i provizija. Važno je naglasiti ako podižete manji kredit na kraći rok otplate da vam se otvara mogućnost vraćanja kredita bez ikakvih kamata. Krediti bez papirologije su dostupni u većini ponuda online zajmodavaca. Online kredite mogu zatražiti svi građani Hrvatske koji su stariji od 18 godina i koji imaju redovna mjesečna primanja. Kreditne agencije za razliku od banke od vas neće tražiti kreditnu sposobnost niti da ispunjavate razne uvjete. Online zajmodavcima je dovoljna minimalna dokumentacija s vaše strane kako bi se uvjerili da kredit možete vratiti u zadanom roku. Isto tako kreditne agencije vas neće pitati na što planirate potrošiti posuđeni novac. Brojni su razlozi zašto su brzi online krediti traženi i jednostavni.

         
Ocjena: 4.9 / 5 (280 ocjena)

Home » Krediti bez papirologije