Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:24
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Ulaskom u 2019. godinu BDP države krenuo je uzlaznom putanjom, no ipak ne dovoljno da bi imao veći utjecaja na građane Lijepe naše. Prosječna plaća narasla je par desetaka eura u posljednjih mjeseci, ali ne u cijeloj Hrvatskoj. Velik broj građana tvrdi da isti nije primjenjiv nigdje osim u glavnom gradu. No ono što jest primjenjivo jest stalni rast režija. Potrošačka košarica neprestano raste, a samim ti i potraga za kreditima 2019.

Koji su najpopularniji krediti 2019?

Najpopularniji krediti 2019 su nenamjenski i gotovinski krediti. Građani ih najčešće koriste za spašavanje kućnog budžeta, naročito u izvanrednim situacijama poput kućanskih popravaka,  neplaniranih putovanja, neplanskih zdravstvenih troškova i slično. Svoju popularnost duguju činjenici da svrhu trošenja novca nije potrebno posebno opravdavati financijskoj instituciji.

Na drugom mjestu svakako su stambeni krediti. Otkad država subvencionira dio kredita, nastala je prava pomama. Na internetskim pretraživačima sve se češće pretražuje stambeni krediti 2019. U skladu s time i cijene nekretnina otišle su u nebo.

Kako pronaći kredite 2019?

Prilikom potrage za kreditima 2019 najprije treba napraviti jasan uvid u vlastito financijsko stanje. Treba popisati prihode i rashode kako biste točno znali s kojom cifrom raspolažete. Tek nakon toga možete se baciti u pretraživanje kredita 2019.

Najbolje je skupiti nekoliko ponuda od banaka i kreditnih kuća kako biste vidjeli koje zadovoljavaju vaše potrebe. Ponude za kredite 2019 preporučuje se zatražiti od djelatnika kako biste izbjegli moguće nesporazume. Naime,  dobar dio ponuda reklamira se na TV-u ili na portalima pod određenim uvjetima, a kad zatražite kredite 2019, situacija bude sasvim drugačija. Riječ je o kratkotrajnim ponudama koje najčešće vrijede pod određenim uvjetima.

Posudbu novca od privatnih osoba najbolje je izbjeći jer su mogućnosti za malverzacije i prevare beskonačne. Sigurnije je poslovati s financijskim institucijama jer su iste specijalizirane za to i podliježu strogom nadzoru.

Kako otplatiti kredite 2019?

Otplata kredita 2019 zahtijeva dobar plan. Važno je iz budžeta izbaciti sve stvari koje ga nepotrebno crpe. Najčešće su to članarine za teretanu ili knjižnicu koje ne koristimo, naknade za kartice koje ne izvadimo iz novčanika gotovo nikad i slično. Sve to izvlači novac koji se može preusmjeriti u otplatu kredita 2019.

Preporučuje se smanjiti i korištenje kreditnih kartica jer često nismo svjesni koliko novca doista trošimo jer ne izlazi direktno iz novčanika. Kontrola nad financijama je zbog toga smanjena. Poželjno je ako je ikako moguće dodatno napuniti kućni budžet. Honorarni poslovi dobar su način zarade i uvelike pomažu u otplati kredita 2019.

         
Ocjena: 4.8 / 5 (211 ocjena)

Home » Krediti 2019