Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Ponedjeljak 20.05.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Kredit brzi

Mini kredit brzi

Mini kredit brzi je idealno rješenje za sve one osobe koje zadesi nenadani financijski problem, kojeg ne mogu riješiti svojim redovitim financijskim primanjima. Svjesni ove činjenice veliki broj kreditora u svojoj ponudi ima ovu vrsti kredita. Osim što su pogodni za rješavanje nenadanih financijskih problema, ovi krediti su idealni za brzo ispunjavanje određenih želja.

Naime, možete pronaći idealnu ponudu za putovanje, koju morate platiti u kratkom roku. Za ovakvu situaciju možete iskoristiti mini kredit brzi. Ova vrsta kredita ima posebne značajke. Iznos koji možete ugovoriti se kreće od 75 EUR do 4000 EUR.

Period u kojem želite vratiti dobiveni kredit ovisi o vama i nudi vam se mogućnost da ugovorite rok otplate u vremenskom periodu do 18 mjeseci.

Kredit brzi za majke odgajateljice

Kredit brzi za majke odgajateljice novija je vrsta kredita. Naime, vlada Republike Hrvatske je donijela odluku po kojoj majke koje imaju određeni broj djece mogu dobiti status majke odgajateljice i na temelju toga dobivati određenu naknadu od države. Ova mjera je uvedena kako bi se promijenio negativni demografski trend koji vlada u Hrvatskoj već nekoliko desetljeća.

Činjenica da majke odgajateljice imaju zagarantirana redovita primanja od strane vlade Republike Hrvatske ih čini poželjnim klijentima velikom broju kreditora. Baš zbog toga kreditori sve češće nude kredit brzi za majke odgajateljice. Za dobivanje ove vrste kredita morate ispuniti određene uvjete. Prije svega to se odnosi na to da kao majka odgajateljica ne smijete biti na listi blokiranih.

Drugi uvjet se odnosi na to da morate pravilno i potpuno ispuniti zahtjev za ovaj kredit i morate tijekom prijave priložiti svu dokumentaciju koju od vas zatraži kreditor. Postupak prijave se uglavnom obavlja na online način na internetskoj stranici.

Kredit brzi preko interneta

Kredit brzi preko interneta je idealno financijsko rješenje za sve one osobe koje se zgražaju na pomisao da moraju odlaziti direktno u poslovnicu kreditora i pritom vrlo vjerojatno zapasti u gužvu. Postupak za dobivanje ove vrste kredite je maksimalno ubrzan i pojednostavljen. Ta činjenica ovaj kredit čini veoma traženim.

Kredit brzi preko interneta se dobiva na način da ispunite online zahtjev, koji se nalazi na službenoj Internet stranici kreditora kod kojeg želite podignuti ovu vrstu kredita. Ostali dio postupka ovisi o samom kreditoru. No, važno je znati da većina kreditora postavlja identične uvjete koji se moraju ispuniti kako bi se dobio ovaj kredit. Ova vrsta kredita je dijeli na nekoliko podvrsta, od kredita za vjenčanje, kredita za putovanje do kredita za uređenje doma.

Ove podvrste se najčešće uzimaju, ali postoje i druge podvrste brzog kredita koji se dobiva preko interneta. Imate potpunu slobodu kod odabira kreditora, podvrste kredita i odabira uvjeta kreditiranja, ali budite odgovorni kada odabirete sve navedeno i to radite u skladu sa svojim financijskim mogućnostima.

         
Ocjena: 4.9 / 5 (104 ocjena)

Home » Kredit brzi