Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Ponedjeljak 15.07.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Kredit 1500 EUR

Kredit 1500 EUR, najbrži, najpovoljniji i najtraženiji način do brze online gotovine za plaćanje neplaćenih računa

Nakupilo vam se neplaćenih računa, a i sitnih dugova prijateljima i znancima i tražite način da zatvorite sva ta dugovanja i jednim udarcem sve dovedete u red. Kredit 1500 EUR, najbrži, najpovoljniji i najtraženiji način do brze online gotovine za plaćanje neplaćenih računa, dobro, računali ste i malo više da vam ipak nešto ostane, da ne upadnete prebrzo opet u istu ili sličnu situaciju. Ne želite preveliko zaduživanje, a ne želite ni dugo biti dužni, pa je za vas opcija kredita do 1500 EUR idealna, a na kreditnom kalkulatoru možete i sami izračunati najoptimalniji iznos i najprihvatljiviji rok otplate, tako da uz mjesečne rate otplate možete nastaviti normalno živjeti. Kredit 1500 EUR su povoljna kreditna linija prilagođena vašim potrebama i mogućnostima otplate. Ako iz bilo kojeg razloga zapnete s redovnom mjesečnom otplatom, odmah kontaktirajte svog kreditnog savjetnika i zajedno ćete naći najbolje i najprihvatljivije rješenje za trenutni zastoj u otplati.

Kredit 1500 EUR, kada želite zatvoriti minus na vašem tekućem računu, ali želite i da vam ostane za barem tjedan dana ljetovanja

Ušli ste u crveno na svom tekućem računu i ako hitno ne reagirate morat ćete podmiriti kompletno dugovanje i izgubit ćete pravo na odobreni minus, a taman vam je na pragu godišnji odmor i treba vam to odobrenje dopuštenog minusa, jer se želite, posve zasluženo odmoriti barem tjedan dana, a nikada ne znate što se na putu može dogoditi, dakle, od životne važnosti vam je i sačuvati to odobrenje dopuštenog minusa. Kredit 1500 EUR, kada želite zatvoriti minus na vašem tekućem računu, ali želite i da vam ostane za barem tjedan dana ljetovanja, bezbrižno ćete otići na svoj zasluženi godišnji odmor, a kredit ćete bezbolno i polako vraćati na rate. Kredit 1500 EUR će pokriti i sve druge iznenadne situacije u vašem životu, iznendna vjenčanja i kumstva, nezgode i kvarove vašeg automobila usred putovanja, jer nije lako ostati na cesti, usred ničega, bez novca u novčaniku i na vašem tekućem računu.

Kredit 1500 EUR, hitna online financijska pomoć u svim ugodnim i neugodnim životnim iznenađenjima

Živite dinamično, stalno ste u pokretu, život vam je zanimljiv, ali prepun iznenađenja i onih ugodnih i onih neugodnih u kojima zatrebate više novca nego što ga imate na računu. Kredit 1500 EUR, hitna online financijska pomoć u svim ugodnim i neugodnim životnim iznenađenjima, gotovina koju možete zatražiti i odmah dobiti online putem, sms-om, e-mailom ili telefonom, ma gdje se nalazili kada vam novac zatreba. Internetski umreženi svijet je sve olakšao, pojednostavnio i ubrzao, a online čudima nema kraja, jer samo zahvaljujući internetskim kreditima novac dolazi k vama, a ne hodate vi za novcem. Kredit 1500 EUR, ako trebate gotovinu, predajte zahtjev za kredit odmah, pričekajte odobrenje i obavijest da je novac već na vašem osobnom bankovnom računu i već možete raspolagati njime. Jednostavnije, povoljnije i brže ne postoji. Malen savjet; odmah kod predaje zahtjeva za kredit ugovorite otplatu trajnim nalogom da ne morate svaki mjesec razmišljati jeste li ili niste platili svoju mjesečnu ratu.

         
Ocjena: 4.9 / 5 (162 ocjena)

Home » Kredit 1500 EUR