Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:24
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Kratkoročna pozajmica

Kratkoročna pozajmica za hitne troškove

Često se može činiti da Vam novac fali upravo onda kada Vam je najpotrebniji. Igrom slučaja se poprilično često zna dogodit da Vas neugodno iznenade neki iznenadni troškovi baš onda kada ste svoju mjesečnu plaću već potrošili. Možda Vam se pokvario auto ili hladnjak, a možda morate hitno i neodgodivo negdje otputovati. Postoji bezbroj situacija koje Vam se mogu dogoditi u kojima je nužno imati određenu svotu novca na koju niste računali i koju jednostavno nemate. Bez obzira na situaciju, problem je isti, potreban Vam je novac. Pitanje je onda kako možete sami sebi pomoći i doći do novca koji Vam je potreban? Kao što su mnogi već iskusili, odgovor na Vaš problem može biti kratkoročna pozajmica. Za hitan priljev novca na račun kratkoročna pozajmica može biti idealno rješenje. Radi se o manjem iznosu novca koji ima kratak rok otplate, a na Vaš račun može sjesti kroz svega 15 minuta.

Kratkoročna pozajmica ili kredit

Ako ste u potrazi za brzim novcem i najboljom metodom kako doći do njega možete ostati zbunjeni sa mnoštvom termina na koje možete naići. Pojmovi koji se često miješaju su krediti i pozajmice te mnogim ljudima nije jasno koja je zapravo razlika među njima. I kratkoročna pozajmica i kredit su sredstvo za dobivanje brzog novca no postoji nekoliko razlika. Svaki kredit koji možete uzeti je isto tako i zajam no svaki zajam ne mora nužno biti i kredit. U praksi to znači da je kredit određeni iznos novca koji dobivate od banke uz striktno određen period otplate i dogovorenu vrstu kamate. Kratkoročna pozajmica je s druge strane iznos novca koji zajmodavac daje zajmoprimcu koji je obvezan u dogovorenom roku vratiti taj iznos. Pozajmica u tom smislu može i ne mora imati ugovorenu kamatu već samo trošak obavljanja usluge. Kod brzih pozajmica se najčešće radi o manjem novčanom iznosu i izrazito maloj naknadi za uslugu.

Kako se ostvaruje kratkoročna pozajmica

Kratkoročna pozajmica postao je sve popularniji izbor za sve građane kojima je potreban hitan novac za bilo koju svrhu. Ako imate neki neodgodivi trošak za koji ne možete čekati na isplatu iduće plaće, primjerice popravak automobila ili neočekivani put, kratkoročna pozajmica može riješiti Vaš problem. Radi se o posudbi manjeg novčanog iznosa, najčešće između 75 EUR i 4000 EUR, za koji ugovarate vraćanje novca do 18 mjeseci. Ovakav tip pozajmice može Vam pomoći pokriti sve nužne troškove prije dolaska sljedeće plaće s kojom se pozajmica može otplatiti. Što je najbolje, cijeli proces ostvarivanja pozajmice može se ostvariti preko interneta. Sve što Vam treba je internet konekcija i računalo ili mobitel. Brze pozajmice nude ovlaštene institucije ili tvrtke, a kako bi došli do novca samo trebate na njihovoj stranici izabrati iznos pozajmice i rok otplate te ispuniti prijavnicu. Isplata novca je izrazito brza te se najčešće događa kroz svega 15 minuta.

         
Ocjena: 4.8 / 5 (265 ocjena)

Home » Kratkoročna pozajmica